Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА

-

Снимка: Facebook, CSKA Sofia FC

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Това съобщиха от столичния клуб.

Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“.

След като поеха и спасиха клуба в най-тежкия момент в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА отново на стадион „Българска армия“. За тези осем години отборът се класира в групите на европейските клубни турнири два пъти и записа паметни победи над съперници като Рома, Базел и Виктория Пилзен и успя да обърне негативната статистика във Вечното дерби.

Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе модернизирана, като тя и стадион „Българска армия“ станаха собственост на клуба. Най-важната лична победа на г-н Гриша Ганчев и на г-н Данаил Ганчев остава получаването на разрешително за строеж на нов, модерен, многофункционален стадион „Българска армия“. ЦСКА им благодари за отдадеността и искрената обич към клуба, отбелязват от футболния клуб.

Оттук нататък, целите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички проекти, като построяването на нов „армейски“ дом и модернизацията на базата в Панчарево, която беше започната преди години, продължават по план и в график. Както досега, оперативното ръководство на клуба ще се осъществява от двамата директори на отбора Филип Филипов и Стоян Орманджиев, съобщават още от ЦСКА.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Петър Стойчев преплува 45-километровия Молокай в Хавай от веригат......

Най-добрият български маратонец в плуването Петър Стойчев преплува най-трудния и най-дългия проток от веригата Ocea...

Прочети още keyboard_arrow_right