Начална страница / Още / Ето къде няма да има вода в София на 12 април

Ето къде няма да има вода в София на 12 април

Поради планирани ремонтно-строителни дейности утре вода няма да има на следните места:

 

От 10:00 до 18:00 часа в ж.к. Гевгелийски – ул. „Богданци“ от ул. „Гевгели“ до ул. „Мировци“ и карето: ул. „Мировци“, ул. „Богданци“, бул. „Царица Йоанна“ и ул. „Попчево. Ще се подменят спирателни кранове. „Софийска вода“ АД уведомява своите абонати, че ако ремонта не приключи до 12 часа от неговото начало ще бъде осигурена водоноска, която ще чака на при ъгъла на улиците „Попчево“ и „Мировци“.

От 10:00 часа до 16:00 часа в м. „Дебело Гуно“ по ул. „Калина“. Водоподаването ще бъде спряно заради подмяна на сградно водопроводно отклонение. И в този случай ако ремонтно-строителните дейности се проточат над 12 часа „Софийска вода“ АД ще прати водоноска. Тя ще се намира при ъгъла на ул. „Калина“ с ул. „Детелина“.

Дружеството отново уверява своите абонати, че всичко това се прави с цел подобряване на качеството на водоподаването и намаляване на риска за възникване на аварии.

Както обикновено дружеството се извинява на засегнатите за причиненото неудобство.

За повече информация може да се обадите на в Телефонния център на „Софийска вода“ АД на тел. 0800 12 121. Информация за планирани ремонти може да получавате и чрез СМС след съответната регистрация в сайта на дружеството. Както и вашия e-mail.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Турски уролог прави безплатни консултации на пациенти в София

Турски професор уролог ще консултира безплатно пациенти в София на 28 и 29 септември т. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *