Фантастико и SOS Детски селища в България с нова кампания в подкрепа на приемни семейства (СНИМКИ)

photo_library
 • Фантастико и SOS Детски селища в България с нова кампания в подкрепа на при

  Снимка: Фантастико

 • Фантастико и SOS Детски селища в България с нова кампания в подкрепа на при

  Снимка: Фантастико

 • Фантастико и SOS Детски селища в България с нова кампания в подкрепа на при

  Снимка: Фантастико

Търговска верига ФАНТАСТИКО и „SOS Детски селища България“ стартират дарителска кампания в подкрепа на приемната грижа, предоставяна от сдружението в България.

Инициативата под надслов „Най-безценният подарък за всяко дете - семейство“ ще се проведе от 5 до 18 ноември. Периодът съвпада с 29-тия рожден ден на ФАНТАСТИКО и е избран неслучайно. Клиентите на веригата могат да дарят минимум 1 лв. на касите на супермаркети ФАНТАСТИКО в подкрепа на дейността на „SOS Детски селища България“.

„Тази година нашите партньори от на „SOS Детски селища България“ празнуват своята 30-а годишнина. Ето защо, за 29-ия си рожден ден ние от ФАНТАСТИКО решихме от една страна да подкрепим сдружението с четвърта съвместна благотворителна кампания, и от друга да поздравим всички наши клиенти, които подкрепят благотворителността, като им дадем възможност да участват в томбола с награди. Тази година условието за участие в ежегодната ни томбола по случай рождения ни ден ще бъде да си дарител. Участието не е обвързано с покупка. Благодарим на всички, които подкрепят деца в нужда“, заяви Мирослава Георгиева, директор „Маркетинг и реклама“ в търговска верига ФАНТАСТИКО.

Това е четвърта съвместна кампания на ФАНТАСТИКО и „SOS Детски селища България“. От 2018г. до днес са проведени три успешни кампании. От една страна средствата, дарени от ФАНТАСТИКО и клиентите на веригата, бяха насочени за подкрепа и развитие на SOS приемните семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна. Те създадоха предпоставка броят им да бъде увеличен от 42 на 68.

По този начин бе дадена възможност на 104 деца да растат в здравословна семейна среда и да имат безоблачно детство, което заслужава всяко едно дете. „Разбира се, част от събраните средства бяха в подкрепа на семействата в риск и превенция на раздялата. Те помогнаха на 412 деца да останат в своето биологично семейство и на 383 родители да продължат да се грижат за децата си. Честитим рождения ден на нашите партньори и приятели от ФАНТАСТИКО и благодарим от все сърце на тях и клиентите им за доверието и подкрепата!“, заяви Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Още инфомация за кампанията можете да намерите на: sosbg.org, www.fantastico.bg.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Как смятате, че трябва да е таксуването след въвеждането на новата тикет-система в София?
 • На разстояние (40%, 167 Гласове)
 • На време (13%, 53 Гласове)
 • И двете (разстояние и време) (18%, 78 Гласове)
 • Сега си е добре, да остане фиксирана цената (26%, 109 Гласове)
 • Не мога да преценя (4%, 15 Гласове)
Общо гласували: 422 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЧЕЗ Разпределение представи визията си Развитие на електрозахранв......

ЧЕЗ Разпределение България проведе среща с кмета на район Панчарево, кмета на с. Герман и Инициативен комитет „За ...

Прочети още keyboard_arrow_right