Поредица от срещи в супермаркети ФАНТАСТИКО за търсещите ново работно място

Фантастико

Снимка: Фантастико

През март започва поредица от срещи в супермаркети ФАНТАСТИКО с всички, които търсят възможност за ново работно място в сферата на търговията. Всеки понеделник от 10.00ч. до 12.00ч. екип от HR-експерти ще бъде в супермаркета на компанията в гр. Ботевград, а всяка сряда желаещите да се запознаят с кариерните възможности ще могат да го направят в един от супермаркетите на веригата в София.

Първата от планираните срещи ще се състои на 7 март в супермаркет ФАНТАСТИКО в гр. Ботевград.  „Ще бъда там и ще отговоря на всички въпроси, свързани с различните длъжности. Тези срещи са предназначени, както за хора, които не са запознати с възможностите за работа във веригата, така и за тези, които вече са кандидатствали за някои от отворените позиции чрез нашия сайт или чрез jobs.bg. Очакваме с нетърпение тези срещи и силно вярвам, че с повечето от кандидатите ще пристъпим към следващия етап – подписване на трудов договор. За улеснение на нашите бъдещи колеги това може да се случи отново на място в супермаркета при някое от следващите ни планирани посещения, за да имат време да подготвят необходимите документи за назначаване“, разяснява Мариян Васов, експерт „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО.

В момента компанията има отворени позиции за касиер-аранжори, продавач-консултанти и служители, които зареждат стоката в търговската зала. За пътуващите от Ботевград е осигурен безплатен служебен транспорт. „Няма задължително условие кандидатите да имат опит. Напротив. Всеки нов колега преминава въвеждащо обучение и започва да работи самостоятелно тогава, когато се почувства готов за това. Обикновено един месец е напълно достатъчен за адаптация“, допълва Мариян Васов. Компанията предлага възможност за работа и на студенти, като осигурява гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа.

През март са планирани срещи в супермаркетите на веригата в различни райони на София, сред които: „Студентски град“, „Разсадника“, „Гео Милев“ и „Драгалевци“. Срещите отново ще са от 10.00ч. до 12.00ч. Всеки, който желае, може да се свърже с експерт от HR-екипа на тел.: 0894777307 или e-mail: jobs@fantastico.bg. График на предстоящите срещи с кандидати ще откриете на сайта на компанията: https://www.fantastico.bg/careers.

ФАНТАСТИКО ГРУП е готова да предостави възможност за работа и на украински граждани, очаквайки облекчаване на настоящите изисквания и процедури за назначаване.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли именуването на улици и пространство в София в подкрепа на Украйна?
 • - Да, цяла Европа изразява своята солидарност (13%, 148 Гласове)
 • - Не, преименуването на алея пред Руското посолство е провокация (85%, 967 Гласове)
 • - Не мога да преценя (2%, 21 Гласове)
Общо гласували: 1136 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

33% от живеещите активно в България разчитат на технологиите за п......

С множеството оферти през юли и август Yettel поставя началото на дългосрочна инициатива в подкрепа на движението и акти...

Прочети още keyboard_arrow_right