Новини от Ани Ефремова

comment 0
visibility 197
Без коли по "Леге" заради смяната на гвардейския караул

Без коли по "Леге" заради смяната на гвардейския караул

Заради тържествената смяна на почетния гвардейски караул на 22 септември ще има промени в движението по столични улици, съобщават от Столична община.    Ето и подробности:    От 11.30 часа до 12.30 часа на 22.09.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Съборна”.

comment 0
visibility 624
Без коли по "Батенберг" и "Гурко" заради  „Деня без автомобили“

Вдигат коли по "Батенберг" и "Гурко" заради „Деня без автомобили“

На 22 септември ще бъде забранен престоят и паркирането на коли по две от важните столични трасета-„Кн. Александър І” и ул. “Ген. Й. Гурко". Причината е "Деня без автомобили", който е част от кампанията „Европейска седмица на мобилността“. Това съобщават от Столична община.    Ето и подробности за промяната като дни и часове:    От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:   - на пл. „Кн. Александър І”;   - на ул. “Ген. Й. Гурко” между бул. “Васил Левски” и бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”.   От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител“ в участъците между пл. „Независимост“ и ул. “Г. С. Раковски” и от ул. “Г. С. Раковски” до бул. „Васил Левски“, по ул. “Княз Александър I”, в участъка от бул. “Цар Освободител” до ул. “Съборна”, ул. “Леге” в участъка от ул. “Съборна” до бул. “Цар Освободител” и по ул. „Ген. Й. Гурко“ в участъка от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, с изключение на автомобилите, обслужващи съгласуваните на територията на Столична община мероприятия, тържествени церемонии /сватби, кръщенета и др./ и колите на обществения транспорт.    

comment 0
visibility 379
Срокът за обжалване на изравнителните сметки за парното удължен до 30 септе

Срокът за обжалване на изравнителните сметки за парното удължен до 30 септември

Срокът за обжалване на изравнителните сметки за парно и топла вода е удължен до 30 септември. Това съобщиха от "Топлофикация София“ ЕАД. Промяната се прави в изпълнение на препоръката на министъра на енергетиката  Теменужка Петкова.   От общинското дружество подчертават, че винаги са давали възможност на своите клиенти да изпращат сигнали, жалби и препоръки за подобряване на дейността и комуникацията с потребителите на услугата. И този път всеки, който има въпроси, свързани не само с изравнителните сметки  и общите фактури, но засягащи и други  процеси от дейността на дружеството, може да се обръща към експертите на „Топлофикация София“ ЕАД и след удължения срок  за обжалване на изравнителните сметки.    Дружеството гарантира, че за всеки изпратен сигнал ще бъде извършена проверка и  всяка жалба ще получи отговор. Потребителите могат да подават жалби в Центровете за обслужване на клиенти, както и да използват следните комуникационни канали:  Информационен  телефон 0 700 11 111; E-mail: info_r@toplo.bg  във www.facebook.com/www.toplo.bg    

Реклама
comment 0
visibility 271
Перник вече няма да взима вода от София

Перник вече няма да взима вода от София

Перник спира да черпи вода от софийската тръба, която временно захранваше миньорския град заради изпразнения язовир „Студена“. Това от днес нататък, съобщи кметът на миньорския град Станислав Владимиров, цитиран от БГНЕС.   Кметът  посочи, че захранването на града се поема  изцяло от язовир „Студена“, където в момента има над 20 млн. кубика вода. Владимиров допълни, че това вече е възможно благодарение на изграденото ново трасе на Клон 2, който преминава покрай „Стомана-Перник“ и именно там е имало най-големи загуби на водни количества.  

comment 0
visibility 1082
Разбра се кой заля с червена боя храма "Света Петка Самарджийска"

Разбра се кой заля с червена боя храма "Света Петка Самарджийска"

Заловен е хулиганът, който заля с червена боя столичния храм "Света Петка Самарджийска". Това обаче не се оказаха хора от протестите в близост до храма, а възрастна  жена от село Мрамор, съобщават от МВР.   Тя е открита от полицаите от пето РУ. Задържана е в сряда. След доклад в прокуратурата е освободена с мярка "подписка". Жената има повдигнато обвинение за хулиганство, разказват от "24 часа".     Вандали поругаха църквата „Св. Петка Самарджийска" с червена боя и яйца (СНИМКИ)Сигнал в полицията за поругания божи дом подават хора от храма на 5 септември.  Вандалщината предизвика възмущение в социалните мрежи, а активисти на ВМРО почистиха на следващия ден пораженията по храма.   

comment 0
visibility 386
Убит 80-годишен намерен в дома си до Елин Пелин

Убит 80-годишен намерен в дома си до Елин Пелин

Мъж на 80 години е намерен убит в дома си в село Равно поле до Елин Пелин, съобщават от "24 часа". Полицията е получила сигнал за инцидента днес по обедните часове.    На място в момента криминалисти правят оглед. По първоначални данни мъжът е намушкан няколко пъти с нож.   Още няма яснота дали става дума за грабеж или нещата са резултат от битова свада.   

comment 0
visibility 3162
Променят маршрутите на автобуси 76,111,314,413 заради автомобилното състеза

Променят маршрутите на рейсове 76,111,314,413 заради автомобилното състезание "Писта София...

Променени маршрути на 4 рейса от градския транспорт и забрана за влизане в двете посоки по някои улици в столицата ще има заради автомобилното състезание "Писта София", съобщават от Столична община.    Ето и детайли за промяната и датите, за които важи тя:    Във връзка с провеждането на състезанието „Писта София“ се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, както следва:   От 10.00 часа на 19.09.2020 г. до 22.00 часа на 20.09.2020 г. по западното локално пътно платно на бул. „Александър Малинов“ между ул. „Самара“ и ул. „Божан Ангелов“.   От 00.30 до 22.00 часа на 20.09.2020 г.:   - бул. „Александър Малинов“ в участъка от ул. „Божан Ангелов“ до Околовръстен път;   - южното локално пътно платно на Околовръстен път в участъка от ул. „Рачо Петков Казанджията“ до ул. „Клен“.   В тази връзка се променя движението на част от градския транспорт:   - Автобусна линия № 76 (в посока ж.к. Младост 4): по маршрута до кръстовище бул. „Александър Малинов“/ул. „Д-р Атанас Москов“ (метростанция „Акад. Александър Теодоров – Балан“), наляво по ул. „Д-р Атанас Москов“ по маршрута на автобусна линия № 413 и наляво по ул. „Божан Ангелов“ по маршрута до ж.к. Младост 4 двупосочно.   - Автобусна линия № 111 (в посока ж.к. Люлин-1,2): от ж.к. Младост-1 по маршрута до кръстовище бул. Александър Малинов - бул. Андрей Ляпчев, надясно по бул. Андрей Ляпчев, наляво по бул. Св. Климент Охридски, надясно по Софийски околовръстен път (северен локал) и по маршрута, двупосочно.   - Автобусна линия № 314 (в посока с. Бистрица): от ж.к. Младост-1 по маршрута до кръстовище бул. Александър Малинов - бул. Андрей Ляпчев, надясно по бул. Андрей Ляпчев, наляво по бул. Св. Климент Охридски, на кръговото кръстовище Софийски околовръстен път - ул. Бистришко шосе - бул. Св. Климент Охридски по ул. Бистришко шосе и след кръстовище ул. Бистришко шосе - ул. Рачо Петков Казанджията направо по ул. Бистришко шосе по маршрута, двупосочно.   - Автобусна линия № 413 (в посока ж.к. Младост-4): от пл. Централна гара до кръстовище ул. Д-р Атанас Москов - ул. Самара, направо по ул. Д-р Атанас Москов, надясно по ул. Проф. Александър Танев до автобусното обръщателно колело в ж.к. Младост-4, двупосочно   Автобусни линии №№ 111, 314 и 413 ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци от маршрутите.      

comment 0
visibility 430
Милица Гладнишка ще пее на 8 езика в най-меломанския клуб на София

Милица Гладнишка ще пее на 8 езика в най-меломанския клуб на София

Шеметната Милица Гладнишка ще пее на 8 чужди езика. И това в най-меломанския клуб на София- Joy  Station. Сред езиците, на които ще отпусне глас Милица, са  унгарски и китайски, който звучи в началото на джаз стандарта Anything Goes от "Индиана Джоунс и Храмът на обречените". Сцената ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи.    Купонът ще бъде на 17 октомври от 21 часа. Събитието е кръстено „Живот като на кино". За първия си концерт в столицата след карантината комедийната фурия е заложила и на помощ от приятели: Михаил Йосифов Секстет, и сърцат разказвач на музикални истории като пианиста Васил Спасов.    Програмата включва хитови песни от култови филми като „Кръстникът“, „Сексът и градът“, поредицата за Джеймс Бонд, анимациите „Ну, погоди“ и „Семейство Флинстоун“, и др.    В унисон с противоепидемичните мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.    Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.   

comment 0
visibility 204
Столична библиотека с две изложби в "Европейските дни на наследството- Софи

Столична библиотека с две изложби в "Европейските дни на наследството- София 2020"

С две изложби ще се включи утре Столичната библиотека в  традиционните „Европейски дни на наследството – София 2020“.Тази година те са под мотото „Опознайте културното наследство за цял живот!“. Едната изложба е за "Български резбарски школи", другата е посветена на 170 годишнината на патриарха на българската литература Иван Вазов.    Изложбата от постери "Български резбарски школи", представена със специалното съдействие на Института по литература към БАН , проследява резбарските храмови традиции от възрожденските школи - от тяхното възникване в дълбока древност през утвърждаването им през XVI в. и до разцвета им в България през XVIII и XIX в. Посетителите могат да се запознаят с изящните дърворезби на изтъкнати майстори от Тревненската, Дебърска, Самоковска, Банска, Подбалканска, Несебърска и Софийска резбарски школи.   Столичани могат да разгледат и документалната изложба „София на Вазов“, посветена на 170 годишнината на патриарха на българската литература. Тя представя ретро разходка из Стара София – обичания град, какъвто е видял и описал в своето творчество великият писател, с оригинални фотоси от архива на Столична библиотека и цитати от неговите творби.      

comment 0
visibility 146
Търси се собственикът на пари, загубени на метростанция "Красно село"

Търси се собственикът на пари, загубени на метростанция "Красно село"

СДВР издирва лицето, загубило пари на метростанция "Красно село" от третия лъч. Сумата е открита на 18 септември в близост до касата от касиерка в "Метрополитен". До момента никой не е подал сигнал за изгубена сума в полицията.    За доказване на собственост е необходимо човекът да предостави съответните подробности - сумата, купюри и други детайли.   С днешна дата парите са на съхранение в сградата на сектор „Метрополитен“ – СДВР, намираща се на адрес гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 5; телефон за информация - 029820419.  

comment 0
visibility 2022
Удължаване на извънредната обстановка с два месеца ще поиска доц. Ангел Кун

Удължаване на извънредната обстановка с два месеца ще поиска доц. Ангел Кунчев

Удължаване с два месеца на извънредната епидемична обстановка ще поиска главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев. Според него мерките за борба с COVID-19 няма да се затягат, съобщават от Нова телевизия.    По-рано през днешния ден Кунчев участва в дискусия на тема „COVID-19 – предизвикателства и решения пред лечебните заведения за болнична помощ“. На нея той заяви, че здравната системата е подготвена за по-голяма заболеваемост от тази, която се наблюдава у нас в момента. „Притеснява ме обаче голямата смъртност. На трето място сме след Румъния. Процентът на засегнатия медицински персонал също е притеснителен. 1 000 лекари, които извеждаме от системата за поне 14 дни, е сериозен удар по нея”, посочи той.

comment 0
visibility 1236
Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 21-25 септември

Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 21-25 септември

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти.  Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други.  Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 21 септември – 25 септември  2020 г, включително:   София-Град   Община Банкя   На 23. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. / -  Банкя,  Общ.  Столична:   54. 277  ,  Вилна Зона Витошица  Бунгало, ПИ 54. 384, Къща, Вила,  Махала Витковица  Клон Б Ст. 21, Клон А Ст. 6, УПИ VII-411, Кв. 15, Клон Б Ст. 2, Клон А Ст. 1, Клон А Ст. 21, Клон Б Ст. 5, Вила, Клон А Ст. 19, Клон А Ст. 14, Клон Б Ст. 1, Клон А Ст. 22, Помпа, Клон А Ст,  Клон А Ст. 15, Клон Б Ст. 3, Клон Б Ст. 6, Клон А Ст. 3, Клон А Ст. 25,  Махала Радово  УПИ 14-240 Кв. 17,  Махала Щетница  355,  Местност Витошица  Имот 54. 515,  ПИ 37280. 2133. 120 На 23. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. / -  Клисура,  Общ.  Столична:   2-ра   2, 1, Вила,  4-та   Вила, 20, 3, 18, 4, 10, 6, 16, 1 А, 12, 14, 2, 8,  5-та   21, 6, 1, 2, 13,  6-та   4, 2, 5, 14, 21,  7-ма  1, 3, 6, 10, 3а, 5, 22, 4, 14, 7, 8,  8-ма  1а, 12, 7, 15, 19а, 21, 2, 14, 6, 23, 14а, 17, 10, 1, 19, 13, 5, 16, 21а, 20а,  VI-264, Кв. 27  ,  XXXVI-499 Ul=25  ,  Балканска  31, 35, 37, 39, 16, 22, 20, 39а, 51, 27, 43, 41, 24, 53, 25а, 29, 35а, 33, 47, 18, 55, 64, 23, 2а, 3а, 13, 10, 4, 5, 14, 14а, 14в, 4а, 6, 2, 2 Овчарник, 7 Сграда За Търговия Към ТП  УПИ VІІІ Кв. 3, 15, 8, 3, 21, 1а, 17, 19, 11, 1, 1б, 12а, Над 39,  Варна  132,  Вилна Зона Витошица  ,  М. Загряна  Манастирска  ,  Махала Витковица  Вила,  Махала Клисурска  УПИ XXXI-189 Кв. 25, Клисура Форта, Клисура Форта Помпи, Манастир Света Петка, Помпа,  Махала Плоча  Вила,  Махала Радово  Ткзс, Вила, Вила, Клон А Ст. 14, Клон А Ст. 13, Клон А Ст. 3, Строителство, Клон А Ст. 11, Клон В Ст. 3, Клон Б Ст. 10, Клон Б Ст. 2, Клон А Ст. 4, Клон В Ст. 14, Клон В Ст. 7, Клон В Ст. 2, Клон Б Ст. 4, Клон В Ст. 21, Клон В Ст. 4, Клон А Ст. 10, Клон В Ст. 8, Клон А Ст. 2, Клон В Ст. 9, Клон А Ст. 6, Клон В Ст. 22, Клон А Ст. 20, Клон В Ст. 29-30, Къща, Клон В Ст. 1, Клон В Ст. 44, Клон В Ст. 10,  Махала Щетница  Строеж, Вила, Къща, в. з.     Щетеница,  Панорама  11,  Парцел 010005 М. Лаловец  ,  Радова Махала  ,  Старо Село  4, 12, 8, 5, 2, Вила, 9, ТКЗС, 3а, 3, 7, 6, Вила,    О УПИ 10-255 Кв.  27, 1 УПИ ІІІ 79 Кв. 5 Община Витоша   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  в. з.     Беловодски Път:   Акация  №16,  Акация/Бояна/  6а, 12, 8, 4, 10, 6, 2,  Беловодски Път  53, 51а, 51,  Егреците  4, № 3, 3а, 24, 9, 11, 8б, 13а, 26, 6, 18, 3, 30, 12б, 28, 13, 7, 2, 17, 5а, Кв. 14 Бунгало, 16, 22,  Малкото Копито  3, 5,  Планинарска Песен  10, 17, 12, 4, 11, 15, 7, 16, 8, 14, 9, 21, 5, 6, 3,  Стар Беловодски Път  25, 53, 23, 39, 27, 13, 22, 16, 35, 10, 26, 13а, 7, 24, 29, 20а, 9, 21, 33, 19, 14, 18, 11 На 23. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  в. з.     Беловодски Път:   Аметица  5а, 4, 17,  Беловодски Път  Егреците  13 На 21. 09. 2020 г.  /07:30 - 16:16 ч. / -  в. з.     Беловодски Път:   Бойна Слава/615/  21,  Върба/704-та /  6, 4,  Дъбова Гора  Стр. Табло,  Иван Багрянов  12,  Карамфил  22 На 21. 09. 2020 г.  /08:46 - 16:30 ч. / -  в. з.     Симеоново-Драгалевци:   1-ва /Драгалевци/  ,  Драгалевци  II -Част,  Планина Витоша На 25. 09. 2020 г.  /10:01 - 13:00 ч. / -  в. з.     Симеоново-Драгалевци:   410-та   39а, 25, На ъгъл,  в. з.      Симеоново - Драгалевци  2 Част, 4-4, Вила,  За Буквите/415/ /В. З.   Симеоново-Драгалевци/  10, 8, 11,  Йоан Кукузел/418/ /В. З.   Симеоново-Драгалевци/  13, 14, 5а, 21, 5, 9а, 17, 16,  Огюст Дозон/414/ /В. З.   Симеоново-Драгалевци/  22, 25, 7, 19, 25а, 10, 5, 13, 8, 6, 9, 18, 14, 11, 1, 23, 19а, 17, 15, 21, 20, 2, 4, 12,  Пирински Еделвайс/Драгалевци/  XXXXII-1053 Кв. 60, 60, 18, Кв. 60,  Симеоново-Д-Ци XXXXII-1053, Кв. 60,  Симеоновска  Кв. 60,  УПИ ХХХХІІ-1053 Кв. 60  ,  Хилендарски Манастир/417/В. З.   Симеоново-Драгалевци/  17, 9, 15, 12, 10, 13, 11, 8,  Шарколия/413/  5,  Шарколия/413/ /В. З.   Симеоново-Драгалевци/  8, 1, 6, 4, 2, 9а, 3, 9, 11 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  в. з.     Симеоново-Драгалевци:   V-1248  ,  в. з.      Симеоново - Драгалевци  ,  Ваклинец  44, 27,  Св. Наум /Драгалевци  ,  Свети Горазд  1,  Упиі-294 Кв. 107 На 21. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  в. з.     Симеоново-Драгалевци:   Проф.  Боньо Ангелов  4 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Владая:   22-ра   ,  Академик Петко Стайнов  19, 12, 21, 23, 14, 9, 13, 15, 17, 1, 16, 8, 4, 22, 5, 2, 10, 20, 18,  Асанова Чешма  Вила,  Бели Брег  8, 4, 1, 3, 6,  Боровинка  5, 14, 12, 17, 11, 9, 19, 10, 15, 7,  в. з.     Приплат, М. Герена   Вилна Зона Приплат  V-30,  Горелица  УПИ 694 -М. Горелица,  Калдъръмче  11, 9,  Малка Поляна  1, 5,  Местност Герена  Вила, Манастир,  Местност Кладенеца  в. з.     Приплат,  Местност Св. Петка  №27,  Пернишко Шосе  Над Шосето,  Приплат  33, 21, 7, 11а, 15, 19, 17, 30, 27, 20, 12, 6, 5, 10, 34, 2, 26, 2 Пр, 28, 9, 14, 32, 35, 11, 31, 22, 13, 24, 9а, 8, 25, 4, 3, 29, 15а,  Приплат  До Бълг. Пиво, 22, Моста С Панели, Р Т Соф Пиво, С Двата Бора, 55 2 Пр, Ален Мак, 52, 2, Вила, 3, 56, 2 Пр, Къща, ул. Перуника 18, 47, 1, 42, 2 Пр, Пос В Дясно, 54,  Равнище  50, 8, 38, 20, 13, 17, 2, 46, 34, 25, 40, 36, 1, 9, 24, 11, 54, 12, 15, 6, 28, 4, 30, 32, 10, 19, 7, 48, 18, 52, 5, 22, 26, 3,  Тополите  12, 8, 5, 13, 1, 6, 7, 10, 9, 15, 16, 17, 3, 4,  УПИ Viii, Кв. 21, В. З Приплат  ,  УПИ XIII - 1882 Кв 4 М-Ст Приплат  ,  УПИ XXV-26,  Кв. 3  ,  Чаладинка  24,  Чехълче  5 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Владая:   22-ра   ,  Академик Петко Стайнов  19, 12, 21, 23, 14, 9, 13, 15, 17, 1, 16, 8, 4, 22, 5, 2, 10, 20, 18,  Асанова Чешма  Вила,  Бели Брег  8, 4, 1, 3, 6,  Боровинка  5, 14, 12, 17, 11, 9, 19, 10, 15, 7,  в. з.     Приплат, М. Герена  Вилна Зона Приплат  V-30,  Горелица  УПИ 694 -М. Горелица,  Калдъръмче  11, 9,  Малка Поляна  1, 5,  Местност Герена  Вила, Манастир,  Местност Кладенеца  в. з.     Приплат,  Местност Св. Петка  №27,  Пернишко Шосе  Над Шосето,  Приплат  До Бълг. Пиво, 22, Моста С Панели, Р Т Соф Пиво, С Двата Бора, 55 2 Пр, Ален Мак, 52, 2, Вила, 3, 56, 2 Пр, Къща, ул. Перуника 18, 47, 1, 42, 2 Пр, Пос В Дясно, 54,  Приплат  33, 21, 7, 11а, 15, 19, 17, 30, 27, 20, 12, 6, 5, 10, 34, 2, 26, 2 Пр, 28, 9, 14, 32, 35, 11, 31, 22, 13, 24, 9а, 8, 25, 4, 3, 29, 15а,  Равнище  50, 8, 38, 20, 13, 17, 2, 46, 34, 25, 40, 36, 1, 9, 24, 11, 54, 12, 15, 6, 28, 4, 30, 32, 10, 19, 7, 48, 18, 52, 5, 22, 26, 3,  Тополите  12, 8, 5, 13, 1, 6, 7, 10, 9, 15, 16, 17, 3, 4,  УПИ VIII, Кв. 21, В. З Приплат  ,  УПИ XIII - 1882 Кв 4 М-Ст Приплат  ,  УПИ Xxv-26,  Кв. 3  ,  Чаладинка  24,  Чехълче  5 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  Владая:   Алеко Константинов/К. Димитр  7а,  Балабановец  1,  Боровинка  4,  Калиница  5, 3, 4, 1,  Любомир Миланов  20, 17, 34, 33, 32, 16, 29, 27а, 25, 33а, 18, 27, 30, 31, 22,  Сребрист Бор  2,  Сърна  10, 11,  Шипето  4, 7, 5, 2, 6, 3, 8, 9, 1 На 23. 09. 2020 г.  /08:01 - 16:30 ч. / -  Кв.  Бояна:   Белия Кладенец  20а, 20, 26, 13, 15а, 18, 28, 24, 11, 19, 22, 15,  Дренето  5,  Живата Вода  15,  Каменно Здание  5, 4, 8, 3-5, 1, 10, 3,  Ралевица  1 На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Кв.  Бъкстон:   Казбек  59 А Манастирски Ливади Запад, 59а 1, 59 1 На 25. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:30 ч. / -  Кв.  Бъкстон:   Казбек  59б, 59б 2,  Синанишко Езеро  7 11, 7, 11 На 25. 09. 2020 г.  /08:46 - 16:00 ч. / -  Кв.  Драгалевци:   Околовръстен Път  135 На 21. 09. 2020 г.  /09:31 - 16:30 ч. / -  Кв.  Киноцентър:   в. з.     Киноцентъра  УПИ XVII-828 Кв 5 На 24. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:30 ч. / -  Кв.  Манаст. Ливади-Запад:   Бояна  ,  България  118,  Бяло Поле  8,  Манастирски Ливади-Запад  Кв. 86 На 24. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  Кв.  Манаст. Ливади-Запад:   Ген.  Стефан Тошев/Д. Зехтинко  70,  Пирин  28г Гар. 4, 27г, 45, 28г Гараж 8, 30, 28г Гар. 2, 28г Гар. 5, 28г, 32, 28 Маг. 1/Офис Сервиз, 28 На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  Кв.  Манаст. Ливади-Запад:   Ралевица  87 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Кв.  Павлово:   Карамфил  3, 5 На 21. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:30 ч. / -  М.  Бункера:   1-ва  1 В. С. Дупките Ктп-2,  в. з.      Дупките  35, УПИ 23, 25 Жил. Сграда,  М. Дупките-Сухата Река ПИ 412  Къща №24,  Малинова Долина  ,  Местност Дупките  2 На 25. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:30 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   1-ва  М. Дупките УПИ 376,  в. з.      Дупките  М. Камбаните,  Детски Град  ПИ 55419. 6701. 344,  Местност Дупките  Сухата Река, 2 На 25. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:16 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   1-ва  М. Дупките УПИ 377,  55419. 6701. 344,  в. з.      Дупките  Ктп 7, Ж. К.  София Вилидж, Ктп 6,  Местност Дупките  2,    Кв. 298,  318 На 24. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:30 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   55419. 6701. 413  ,  в. з.      Дупките  Селище Вилич, М. Камбаните, София Вилидж,  в. з.      Дупките  Кв. Бункера, Ктп 3, М. Камбаните 74, 74 М. Камбаните,  М. Дупките-Сухата Река ПИ №345  ,  Малинова Долина  Камбаните Паркинг,  Местност Дупките  2,  Местност Дупките  ПИ 413 На 23. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   в. з.      Дупките  2 КТП 4, 35, КТП 4 М. Камбаните На 25. 09. 2020 г.  /08:46 - 16:30 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   в. з.      Дупките  2 КТП 5 На 21. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:30 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   в. з.      Дупките  2 Строеж, 35, Вила, 74 М. Камбаните, 2 КТП 3 На 23. 09. 2020 г.  /08:46 - 16:16 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   в. з.      Дупките  Кв. Бункера, Вила, 35,  в. з.      Дупките  35, 2 КТП 6,  М. Детски Град-Дупките  ,  Малинова Долина  18 Сгр. 18 На 23. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:45 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:45 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:45 ч. / -  Парк Витоша - Общ. Витоша:   Местност Черния Кос  10, Кв. 5, 70, 6, УПИ VІІ-81, Кв. 5, Xv-93 Кв. 4 №68134. 1897. 93. 2, 40, 17, 37, 8, 33, 29, Вила Община Връбница   На 21. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Надежда - V Част:   Надежда 5  507 A На 25. 09. 2020 г.  /09:46 - 15:16 ч. / -  Кв.  Модерно Предградие:   Босилеград  6, 8 Гар. 3, 8, 8 Гар. 1, 8 Гар. 5, 8 Гар. 2 На 23. 09. 2020 г.  /09:46 - 15:00 ч. / -  Кв.  Модерно Предградие:   Мет0ди Македонски  20 Община Възраждане   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Сердика:   Владайска Река  57,  Гюешево/Ламби Кандев/  80, 83,  Незнаен Воин  13,  Сердика  9, 8,  Сини Вир  15,  Фурка  7 На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Център - София Общ. Възраждане:   Екзарх Йосиф  80,  Пиротска/Трети Април/  22 Безистен /Магазин/, 22 Фризьорски Салон, 22, 22-Б Безистен, 16, 24, 18, 20, 26, 22а,  Стефан Стамболов/Георги Ки  22, 20,  Тодор Александров/Н. Цанов/  ,  Цар Самуил  87, 95, 82, 103, 115, 105, 107, 80, 84 Община Илинден   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Илинден Общ. Илинден:   Iii Кв. 41  ,  Алея На Усл.  УПИ Ii  ,  Виктор Павлов  129, Алея На Услугите,  Виктор Павлов УПИ Ii Кв. 41  ,  Илинден  Бл. 129/130, 129/130,  Разсадника  129-130,  Света Троица/Вълчо Иванов/  129-130, 1 129,  130, 1 129\130, 1 129/130 На 24. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  Жк. Илинден Общ. Илинден:   Виктор Павлов  129/130,  Илинден  129/130,  Света Троица/Вълчо Иванов/  131а, 129-130 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Света Троица:   УПИ I,  Кв.  51  ,   УПИ I,  Кв.  51  ,   УПИ I,  Кв.  51  ,  Константин Величков  11, 26а, 7, 14, 203, 15, 5, 24, 4, 26, 15, 13, 26а Еврофутбол,  Константин Величков  11, 26а, 7, 14, 203, 15, 5, 24, 4, 26, 15, 13, 26а Еврофутбол,  Константин Величков  11, 26а, 7, 14, 203, 15, 5, 24, 4, 26, 15, 13, 26а Еврофутбол,  Света Троица/Вълчо Иванов/  373, 204, 203, 324,  Света Троица/Вълчо Иванов/  373, 204, 203, 324,  Света Троица/Вълчо Иванов/  373, 204, 203, 324,  Цар Симеон  217, 278, 280, 225,  Цар Симеон  217, 278, 280, 225,  Цар Симеон  217, 278, 280, 225 На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Света Троица:   Петрич  14 Блок, 14, 12,  Пловдив  21,  Света Троица/Вълчо Иванов/  375, 15, 14, 377,  Хвойна  5 На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Света Троица:   Света Троица/Вълчо Иванов/  313, 313-2, 1 313,  Цар Симеон  310, 310, 313 На 24. 09. 2020 г.  /09:31 - 16:16 ч. / -  Жк. Света Троица:   Света Троица/Вълчо Иванов/  358 Община Красна Поляна   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Западен Парк:   Западен Парк/Христо Михайло  1 77, 75, 76, 77, 74, 79, 78, До 54,  Суходолска  78 На 23. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  Жк. Западен Парк:   Западен Парк/Христо Михайло  17, 116, 15, 119, 117, Посл Спир 10, 19, 118, 18, 16,  Суходолска  2 Посл.  Спирка, 2 Посл.  Сп. На 24. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  Жк. Западен Парк:   Западен Парк/Христо Михайло  81, 97, 96, 94, 95, 82, 98,  Света Троица/Вълчо Иванов/   Община Красно Село   На 21. 09. 2020 г.  /13:01 - 16:00 ч. / -  Жк. Лагера:   Ж. К.  Лагера    Бл.  55 Вх. В И Г,  Бл.  5,  11,  13;,  Лагера  56,  Мокренски Проход  19,  Смолянска  24-28, 30-34, 56, 34-034,  ул.  Троянски Проход    22,  24 ; На 26. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:00 ч. / -  Жк. Лагера:   Хайдушка Поляна  12 На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:00 ч. / -  Кв.  Белите Брези:   Риккардо Ваккарини  Бл. 1, 3, 7, 5, 4, 2 Община Кремиковци   На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Горни Богров:   Ботунски Път  2, 5, 3, 1, 5, 1а,  М.  Шабаница  ПИ 16448. 7742. 32,  М. Шабаница, ПИ 16448. 7721. 566  ,  Стара Планина/Ганчо Шопа/  6, 14, 12, 10, 11, 16, 12, 9, 9,  Трети Март/9 Септември/  36, 51, 30, 57, 65, 53, 63, 28, 32, 61, 67, 59, 55, 34,  Христо Ботев  64, 65, 71, 68, 67, 66, 63, 63, 63, 69, 70,  Шабаница  38, 21, 40, 38, 27, 25, 23, 36, 40, 23, 25, 27, 23а, 21 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  Кв.  Враждебна:   51-ва /Кв. Враждебна/  8, 6, 7, 5, 16, 10, 12,  52-ра /Враждебна/  22,  55-та /Кв. Враждебна/  14, 24, 22, 28, 16, 20, 16а,  56-та  /Враждебна/  2, 3, 7, 4, 6, 10, Упиv-465 Кв. 58, 9,  57-ма /Враждебна/  2, 4,  58-ма /Враждебна/  41, 35, 24а, 32, 29, 39, 26, 23, 37, 31, 30, 43, 26а, 27,  68-ма /Враждебна/  15, 13 Офис Сграда И Склад,  Ботевградско Шосе/Мизия/  2, 357, 359, При У-Ще Н. Крупская, 373, 272, 268 Бул. Мизия, 375, 268 Интерната, 375 И ул. 55, 377, 377а,  Враждебна  Зад Интерната, УПИ 486 ул. 55 Ъгъл ул. 58,  Враждебна  Фургон, Кремиковци До Авт.  Маргел,  М.  Япаджа  ,  Махала Япаджа  27, 18, 13, 37, 16, 15, 17, 26, 20, Търговия, 16а, Вила, 19, 24, 31, 30, 22, 21, 25, 12, Парцел 262, 29, 14, 23, 24а, 25а,  Мизия  270,  ПИ 65017  ,  УПИ Xiv-209 , Кв. 2  ,  Челопешко Шосе  Ъгъла С ул. Япаджа,  Япаджа  ,    М. Цигански Гробища На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  Кв.  Враждебна:   51-ва /Кв. Враждебна/  8, 6, 7, 5, 16, 10, 12,  52-ра /Враждебна/  22,  55-та /Кв. Враждебна/  14, 24, 22, 28, 16, 20, 16а,  56-та  /Враждебна/  2, 3, 7, 4, 6, 10, Упиv-465 Кв. 58, 9,  57-ма /Враждебна/  2, 4,  58-ма /Враждебна/  41, 35, 24а, 32, 29, 39, 26, 23, 37, 31, 30, 43, 26а, 27,  68-ма /Враждебна/  15, 13 Офис Сграда И Склад,  Ботевградско Шосе/Мизия/  2, 357, 359, При У-Ще Н. Крупская, 373, 272, 268 Бул. Мизия, 375, 268 Интерната, 375 И ул. 55, 377, 377а,  Враждебна  Фургон, Кремиковци До Авт.  Маргел,  Враждебна  Зад Интерната, УПИ 486 ул. 55 Ъгъл ул. 58,  М.  Япаджа  ,  Махала Япаджа  27, 18, 13, 37, 16, 15, 17, 26, 20, Търговия, 16а, Вила, 19, 24, 31, 30, 22, 21, 25, 12, Парцел 262, 29, 14, 23, 24а, 25а,  Мизия  270,  ПИ 65017  ,  УПИ XIV-209 , Кв. 2  ,  Челопешко Шосе  Ъгъла С ул. Япаджа,  Япаджа  ,    М. Цигански Гробища На 21. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:30 ч. / -  Кв.  Кремиковци:   VI-14 И УПИ VIII-17, Кв. 4  Идент. 68134. 8200. 917 И 918,  Борова Гора /Кремиковци/  1, 4,  Димитър Казака /Кремиковци/  11а, 19, 8,  Кремиковска  42, 1, 3,  Кремиковци  УПИ Хv-61, Кв. 8,  Малина /Кремиковци/  12, 2, 3, 8, 7, 14, 5,  Малина /Сеславци/  4,  Мургаш /Кремиковци/  5, 9, 11, 8, 7, 12,  Равнец /Кремиковци/  5, 1а, 8, 4, 1, 3, 2а,  Река Елешница /Кремиковци/  6, 25, 29, 19, 27, 8, 10, 11,  Руднична /Кремиковци/  14, 6,  Хайдушко Кладенче /Кремиковци/  7а, 18, 14, 2, 16, 17а, 12, 1, 17, 7, 11, 9,  Чавдар /Кремиковци/  20, 22, 19, 17, 31 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Яна:   Безименна    Яна АД , ЕКО България АД Община Лозенец   На 25. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:30 ч. / -  Жк. Лозенец:   Черни Връх  Бл. 32, 4, 3, 2, 47 ;№68, 88, 90, 74, 50, 33, 42, 31, 26, 25, 18, 107, 119, 140, 178,  Южен Парк  52, 29, 1, 45 На 23. 09. 2020 г.  /08:31 - 16:30 ч. / -  Кв.  Витоша - Общ. Лозенец:   Могилата    №7 Вх.  А,  Б,  В,  Г + Магазини ; №9 Фирма Билд   9а, 4, 4а, 6, 8, 12, 16 7, 5, 6, 12 Община Люлин   На 25. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Люлин - II:   Люлин 2  226,  223 На 23. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Люлин -IX:   Люлин 9  954 На 24. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Люлин -IX:   Люлин 9  954,  159 На 24. 09. 2020 г.  /09:31 - 11:30 ч. / -  Република:   Сливница  441 Община Младост   На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 13:00 ч. / -  Жк. Младост 2:   Младост 2  254а, 256а, 270, 256б На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 13:00 ч. / -  Жк. Младост 3:   Младост 3  До 351б, До 356, 356 На 24. 09. 2020 г.  /08:46 - 13:00 ч. / -  Жк. Младост 3:   Младост 3  ТП  До 366, 366 На 23. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:00 ч. / -  Жк. Младост 4:   Младост 4 жк  Младост 4 Бл. 468 , Вх. 3 И 6 На 24. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:00 ч. / -  Жк. Младост 4:   Младост 4 жк  Младост 4 Бл. 470a , Вх. А На 21. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:00 ч. / -  Жк. Младост 4:   Младост 4 жк  Младост 4 Бл. 472a , Вх. Б На 25. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:00 ч. / -  Жк. Младост 4:   Младост 4 жк  Младост 4 Бл. 473a , Вх. Б Община Надежда   На 25. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Надежда Част ІІ:   Надежда 2  Бл-233,  Света Петка Търновска  82,  Толстой  38 На 25. 09. 2020 г.  /09:31 - 14:16 ч. / -  Жк. Надежда Част ІV:   Дилянка  2а, 5, 12, 10, 4, 6, 9, 1, 2, 8,  Надежда 4  457, 451, До Бл. 450, 4 450, 448, 458, 450, 452, 449 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:01 ч. / -  Жк. Надежда Част ІV:   Днепър  5, 1, 7а, 6, 7, 4, 8,  Еделвайс/Общ. Надежда/  18, 19а, 21а, 21,  Екзарх Стефан/Георги Костов  101,  Ломско Шосе  154, 156, 148 Павил. -Бюфет, 152 А, 156 Бърза Закуска, 162, 152а, 1, 150, 152, 160, 156, 164, 148,  Марко Лерински/Ранобудник/  35, 37,  Надежда 4  464, ТП  До 464,  Христо Силянов/Бородински Б  72, 68, 72, 66, 464, 70 На 21. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Свобода:   Свобода  1 Вх-А На 23. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Свобода:   Свобода  1 Вх-Б На 24. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Свобода:   Свобода  1 Вх-В На 25. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Жк. Свобода:   Свобода  1 Вх-Г На 21. 09. 2020 г.  /10:46 - 16:16 ч. / -  Кв.  Илиянци:   Петър Панайотов/281-ва/  Кв. Илиенци-Тб Илиенци 2, 12 Базар Илиенци На 21. 09. 2020 г.  /10:30 - 12:00 ч. / -  Кв. Требич:   Доло / Требич/  21 УПИ XIV-587 Кв. 50, 21, 19 Стопански Двор УПИ ХІІ-591 Кв. 50, 19 Община Оборище   На 25. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:30 ч. / -  Централна Гр. Част София Общ. Оборище:   Алеко Константинов  12, 7, 9, 11,  Асен Златарев  15, 17, 19, ,  Васил Друмев  52, 48, 42, 44,  Мара Гидик  6, 8, ,  Оборище  3, 72 ,  Сан Стефано  15,  Черковна  81 Община Овча Купел   На 23. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:30 ч. / -  Кв.  Овча Купел:   Бързарица  16в На 21. 09. 2020 г.  /13:00 - 15:30 ч. / -  Кв.  Овча Купел:   Любляна/Й. Вишевградски/  42, 22, 4, 46а Община Панчарево   На 23. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. / -  Долни Пасарел:   М-Т Летелица  ПИ 22472. 7415. 56,  Местност Кръсни Поток  ,  Ренов Дол  ,  Язовир Искър  Местност Сеята На 23. 09. 2020 г.  /09:30 - 16:30 ч. / -  Кокаляне:   Бор  М Спас ПИ 2223,  Вилна Зона Бяла Нива  ПИ 37914. 6848. 3072,  ПИ 1834 М.  Бялата Нива  ,  Тополите  16 На 24. 09. 2020 г.  /09:30 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:30 - 16:30 ч. / -  Панчарево:   38-ма в. з.     Беликата  ,  55419. 6708. 3174  М. Беликата,  Xvi-358  М. Беликата,  І - 817,  Кв. 24а  ,  Акация  13,  Акация/В. З.   Беликата/  10, 18, 9, 1 В. З Беликата -Панчарево ул. Ака,  Беликата  ,  Беликата  Кв. 35 УПИ V-468, Кв.  11 Парцел 11 Имот 153, ПИ  501, УПИ VI-4 Кв. 19, Кв.  13 Парцел 16 Имот 167, УПИ 19-452 Кв 33, УПИ ХІ-444 Кв.  33, 2, Вила, УПИ X- 379 Кв. 26,  Божур/В. З.   Беликата/  8,  Вилна Зона Беликата  ул.  Беликата До Новия Вец, УПИ VІ -306 Кв. 21, УПИ ІІІ-538, Кв. 37, УПИ XIII-166 Кв. 14, УПИ ХІІ-460, УПИ 30-491 Кв.  34, УПИ ХVІІ-332, УПИ Х-478,  Кв. 34, Акация №5а, УПИ Iv-344 Кв. 22, Панчарево в. з.     Беликата Упи-Vі-, Кв 14 П-Л 5, Кв УПИ Хпи- 405, Упи10-428  Кв.  32, Парцел 9 Кв.  24, УПИ 7-416 Кв 30, Кв 34 УПИ 16-Снс, УПИ VІІІ - 566 Кв.  31, УПИ 5-345 Кв 22, УПИ VІ-159 Кв. 14- Ул Нарцис, Кв 33 УПИ 3-451, Кв 27 УПИ ІІ, УПИ ІІІ 386 Кв. 24, УПИ VІІІ-378 Кв. 26, УПИ V-415  Кв 30, УПИ 11-424 Кв. 30, УПИ Іх - 378 Кв.  76, УПИ ХVІІ-401 Кв. 27, Кв. 21 Парцел 26-325, УПИ  ХVІІІ  - 407 Кв. 29, УПИ 6-416 Кв 30, Кв 33 УПИ 21-454, УПИ Iv-461 Кв. 33, УПИ V-432 Кв. 34, УПИ ІІІ -339 Кв. 20, УПИ VІІІ  -183 Кв. 12, Кв 33 УПИ 1-567, Кв 32 УПИ 4-431, В УПИ-ХХV Имот. №324 К21, УПИ Х. ІІ-168кв.  13 Кв. Панчарев, УПИ 616 Кв 31, В 23 УПИ VІІ - 353 /Вила/, УПИ 404-13 Кв 27, УПИ ХХVІ-492 Кв. 34, УПИ  VІІІ  -183 Кв. 12, УПИ Iv-157 Кв. 14, УПИ ІІІ-643, Кв. 32, УПИ ХІІ,  Кв. 27, УПИ ХІХ -205 Кв. 15, УПИ 2-155 Кв 14, УПИ 5-451 Кв. 33, УПИ ІІ-470 Кв. 34, УПИ XIII Кв. 13, Кв 30 УПИ 10-423, УПИ Хv - 406 Кв.  27, УПИ V-337,  Кв. 20, УПИ 14-329, 1, Кв 21 УПИ 18-333, УПИ ХV Кв. 34, Вила,  Липа/В. З.   Беликата/  5, 1,  Люляк/30-та /  3,  Мак/В. З.   Беликата/  ,  Морава/В. З.   Беликата/  8,  Нарцис/В. З.   Беликата/  26,  Полски Хвощ  3,  София, Р-Н Панчарево, УПИ ХІІ-541, 663 Кв. 13  ,  Топола/В. З.   Беликата/  15. На 23. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. / -  Панчарево:   9271  ,  Пи000733, Яз. Искър, М. Коеджик Община Подуяне   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  Жк. Сухата Река:   Батуня  16а, 47, 51, 18, 20, 12, 18а, 16, 24а, 1, 53, 26, 24, 63, 59, 20а, 61, 22, 55, 49, 65, 10, 57, 14,  Ботевградско Шосе/Мизия/  46, 6, 5, 15, Зелена Система-Обект №1, Срещу Ресторант Гергана, 108, 109, 50,  Видул Войвода  4, 6, 2, 7, 3, 5, 1,  Витиня  46, 48,  Вършец  6, 9, 7а, 7, 12, 23, 26, 21, 19, 17, 24, 22,  Железни Врата  14 9, 14 10, 20, 28, 14-19, 11, 18а, 14 14, 3, 7а, 1, 7, 24а, 14 21, 14 13, 14 15, 5а, 16, 18, 14 7, 22, 5, 14 8, 24,  Момина Клисура  104, 105, 40, 28, 34а, 13, 38, 107, 22, 106, 19, 21, 32, 36, 1, 30, 24, 20, 108, 26, 34, 36а, 38а,  Пастирна  3, 16, 12а, 14, 12, 5,  Самуилец  8, 10, 14, 9, 5, 1а, 6, 16, 7, 4, 1, 16а, 12, 3, 11, 12а,  Стефан Богориди  2,  Сухата Река  108, 109,  Сухиндол  12, 16а, 14, 10, 6, 16, 19,  Съзлийка  3,  Яворица  10, 31 На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  Жк. Сухата Река:   Златоструй/Г. Хр. Стоев/  18а, 18б На 25. 09. 2020 г.  /09:00 - 15:00 ч. / -  Жк. Сухата Река:   Сухата Река Бл. 17 Вх. Г На 23. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:00 ч. / -  Жк. Хаджи Димитър:   Стефан Караджа Бл. 23 Вх. Д На 21. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:00 ч. / -  Жк. Хаджи Димитър:   Стефан Караджа Бл. 24 Вх. Г На 26. 09. 2020 г.  /09:00 - 14:00 ч. / -  Жк. Хаджи Димитър:   Хаджи Димитър Бл. 116 Вх. В, Д На 24. 09. 2020 г.  /09:30 - 15:00 ч. / -  Жк. Хаджи Димитър:   Хаджи Димитър Бл. 70 Вх. В Община Сердика   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 12:16 ч. / -  Кв.  Орландовци:   Илиянци/Лиляна Димитрова/  25,  Просвета  1,  Първа Българска Армия  1 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 12:16 ч. / -  Кв.  Орландовци:   Константин Преславски  3, 1 На 24. 09. 2020 г.  /11:31 - 15:16 ч. / -  Кв.  Орландовци:   Проф. Иван Георгов/Цв. Антов/  3 На 23. 09. 2020 г.  /11:31 - 15:16 ч. / -  Кв.  Орландовци:   Проф. Иван Георгов/Цв. Антов/  3а, 3,  Първа Българска Армия  13 На 21. 09. 2020 г.  /11:01 - 13:16 ч. / -  Централна Гр. Част София Общ. Сердика:   Георги С. Раковски  17,  Дунав  73,  Тимок/Васка Ненчева/  44, 24, 47, 28, 43, 26, 39-41, 39/41, 31, 16, 33, 31, 20, 45, 47 Община Слатина   На 21. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  Жк. Гео Милев:   Едисон  ,  Коста Лулчев 2в, 15  ,  Съединение 6, 16  ,  Хемус 28, 33, 37  ,  Христо Максимов 55-59  ,  Шипченски Проход 11, 59 На 24. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  Жк. Христо Смирненски:   Мъдрен 16  ,  Слатина бл.  22 А, Б, В, Г, Д  ,  Слатина бл. 28 б  ,  Слатинска/Червена Армия/ 31  ,  Христо Смирненски бл.  33 а, бл.  49 а  ,  Христо Смирненски бл.  51 А, Б На 23. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /15:00 - 16:00 ч. / -  София:   1689 Квартал Г-22-12-Б Язовир Искър На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  София:   206  ,  759-та /Овча Купел/  22а,  760-та /Овча Купел/  4, 6,  XVIII-21 Кв. 96  ,  Бисерно Изворче/Горна Баня/  5,  Бойчо Бойчев  93, 84, 109, 82, 97, 101а, 101, 86, 88, 95, 91,  Горна Баня  ПИ 196, К. Л. №397, М. Подложище Землище, М. Подлозище ПИ №195,  Дон  50, 30,  Люлинска Котловина  9,  Маджарица  37, 35,  Николай Хрелков  69, 65, 71, 43, 75, 73б, 45, 57, 67, 65б, 73а, 65а, 61, 41, 77, 73, 63а, 39, 53, 49, 37, 47, 70, 55, 63, 59,  Околовръстен Път  949в,  Офелиите /Владая/  1, 14, 16,  Подлозище  11а, 16а, 10, 28, УПИ 198, Стр. Табло, 11, 16б, 15, 13, 4, 32, 21, 13а, Имот 197, 25а, Вила №22, 19, 22а, 22, 27, Пл. №290, К. Л. 396, 23, Кв. 1, 7, УПИ V-926 Кв. 45, 20, Автокъща, 2, 10а, 17, 60, 30, 21б, 14а, 16, 20а, 18а, 15а, 18, 25б, 48, 53, 14,  УПИ VІІІ-208, Кв. 1, К. Л. 397, М. Подлозище  ,  Цветна Градина  Местн. Барите-2,  Черни Връх  До Арз/ На 21. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:00 ч. / -  София:   Бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов   2-4,  Бул. Цар Борис III  99,  Жк. Гоце Делчев  Бл. 27а;31;22,  Жк. Лагера  Бл.  62;38;23;84,  Жк. Стрелбище  Бл. 18а;19а;35а ;,  ул. Кюстендил  23а,  ул. Нишава   33;39-41 На 21. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:30 ч. / -  София:   Бул. Никола Й. Вапцаров  12, 17, 23, 29, 9,  Котел  4,  Крум Попов  59, 62, 64, 69, 71, 75,  Липа  1,  Лозенец  10-12, 6,  Любата  24,  Люботрън  5, 9, 63,  ул. Каймакчалан 27, Калиманци 37, 49, 51 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. /   На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:16 ч. / -  София:   Войнишко Въстание  2, 35 ул.  Превалски Езера,  Офелиите /Владая/ На 21. 09. 2020 г.  /08:46 - 16:00 ч. / -  София:   Дружба  Бл. 196 На 23. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:00 ч. / -  София:   Жк. Манастирски Ливади  Бл. 29;240;,  Жк. Мотописта  Бл. 241; 242 ;  ул. 420-та , 413-та   ,  ул. Боянски Водопад  105,  ул. Луи Айер  66; 63; 67; 80; 54; 56; 134; 143; 149; 153; 231; 155 На 24. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:00 ч. / -  София:   Жк. Стрелбище   15; 19; 20; 91; 91б,  ул. Косово Поле  11,  ул. Узунджовска  3а; 7-9,  ул. Цар Асен   9;14;16;21;23 На 21. 09. 2020 г.  /09:30 - 16:30 ч. / -  София:   Кв. Слатина  Бл. 47б ;Ул. Теменуга №2б И 4 ;Ул. Г. Милев №155б На 21. 09. 2020 г.  /09:46 - 16:00 ч. / -  София:   Люлин  ул. 329, ул. 330, ул. 331 На 23. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  София:   Марко Бочар 8  ,  Слатина 43  ,  Слатинска/Червена Армия/ 1  ,  Христо Смирненски 39 А, Б, В, Г, Д, Е, 40, 41 На 21. 09. 2020 г.  /08:16 - 16:45 ч. / -  София:   Местност Черния Кос  10, Кв. 5, 70, 6, УПИ VІІ-81, Кв. 5, XV-93 Кв. 4 №68134. 1897. 93. 2, 40, 17, 37, 8, 33, 29, Вила,  Цар Борис III/Девети Септ.   509 На 23. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:30 ч. / -  София:   Николай Лилиев  3, 5, 7, 12, 14, 26, 32,  Орел   13,  Петко Каравелов  20а, 22,  Плана Планина  6, 17, 24,  Попово  3-5,  Развигор  3,  Ран Босилек  7,  Рилски Езера  2-4, 7, 15,  Розова Долина  6, 19-21, 24, 30,  Руй Планина  10, 12, 18,  Русалийски Проход  1,  Св. Наум  18, 19 На 21. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  София:   Офелиите /Владая/  1, 14, 16 На 24. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:30 ч. / -  София:   Свети Теодосий Търновски  10, 11, 14, 18, 26, 28,  Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/  66,  Сребърна/Първомайска/  1а,  Ст. Л. Костов/477-ма/   25,  Стоян Заимов   13,  Страцин  7, 10, 19,  Трифон Кунев/441-ва/  6,  Христо Ценов  9-13, 15-17,  Цветна Градина  1, 10, 16а, 27-29, 35, 50, 52, 53,  Църноок   4,  Чавдар Мутафов/452-ра /  28а,  Червена Стена  1, 1а, 58 На 23. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:00 ч. /   На 24. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:00 ч. /   На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:30 ч. / -  София:   С. Войняговци  Вилна Зона На 21. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  София:   С. Войняговци  Вилна Зона Войняговци На 25. 09. 2020 г.  /09:01 - 16:00 ч. / -  София:   ул. Деде Агач   14, 60,  ул. Нишава  113 На 21. 09. 2020 г.  /09:16 - 16:16 ч. / -  София:   Черни Връх (Фантастико)  204 На 25. 09. 2020 г.  /08:30 - 16:30 ч. / -  София:   Янко Забунов/Петър Топалов  34, 40, 41, 48, 50,  Ярослав Вешин  43, 21 Община Средец   На 21. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  Център - София Общ. Средец:   Витоша  65 На 23. 09. 2020 г.  /09:00 - 16:30 ч. / -  Център - София Общ. Средец:   Солунска/Васил Коларов/  15

comment 0
visibility 829
Столичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели дома му

Столичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели дома му

Служителят на столичната "Охранителна полиция" Ивайло Йорданов остана без дом, след като пожар изпепели до основи дома му. Инцидентът станал на 16 срещу 17 септември  в софийското село Чепинци, разказват от Нова телевизия.    Белята тръгнала от късо съединение. В това време Йорданов дава дежурство. Във фамилната къща в Чепинци са близките на мъжа. В момента той е само с работния гащеризон, с който е бил на дежурство.    „През нощта се събуждам и чувам едно пукане, нещо като падане на буркани. Излизам навън да видя, защото обикновено котки обикалят по покривите и виждам пушек и огън”, разказва пред камерите Зорка Найденова, майка на Ивайло Йорданов.   Когато пожарникарите пристигат, къщата вече е изгоряла почти до основи. „Около двайсетина минути след подаване на сигнала, пожарната пристигна на място. Момчетата веднага започнаха да гасят. Вятърът е помогнал за разрастването на огъня. Съседите също се включиха да помагат. Пръскахме вода, но нищо не стана”, допълва Йорданов.   Той и семейството му остават само с дрехите на гърба си. Домът им не е застрахован. Нямат друг. Къщата е наследствена от баща му. За да се възстанови, тя трябва да се разруши до основи.   „Видимо е, че всичко трябва да се изгради наново. Да не говорим за другите неща като дрехи например. Нищо не става, всичко е изгоряло. Идва есен, поне покривът да се затвори, да няма валежи в помещенията”, казва полицаят.   Семейството се надява на помощ. Ръководството на МВР също започна кампания, в опит да събере необходимите за ремонта средства. „Изключително съм им благодарен. По много груби изчисления ще ни трябват около 30 000 лева”, казва Йорданов.    „Ако има хора с добри сърца, които могат да помогнат, ще им бъдем до живот благодарни”, допълва майката на Ивайло Йорданов.                

comment 0
visibility 726
Снимките на филма „Пакет Вечност” променят движението по столични улици

Снимките на филма „Пакет Вечност” променят движението по "Шипка" и "Поп Богомил"

Трафикът по доста от централните улици на София ще бъде променен заради снимките на филма „Пакет Вечност”, съобщават от Столична община.  Ще бъде забранен престоят и паркирането на коли, с изключение на автомобилите на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“.   А ето на кои дати и на кои улици:    - От 07.30 до 19.30 часа на 21.09.2020 г. ул. „Добруджански край“, в частта до бул. „Ген. Скобелев“.   - От 06.00 до 20.00 часа на 28.09.2020 г. на ул. „Врабча“ между ул. „Панайот Волов“ и бул. „Васил Левски“.   - От 07.30 до 19.30 часа на 01 и 02.10.2020 г. на ул. „Поп Богомил“ между ул. „Будапеща“ и ул. „Г.С.Раковски“.   - От 08.30 до 19.30 часа на 05. и 06.10.2020 г. на ул. „Поп Богомил“ между ул. „Будапеща“ и ул. „Г.С.Раковски“.   - От 08.30 до 19.30 часа на 07.10.2020 г. на ул. „Шипка“ между ул. „Кракра“ и „Сан Стефано“.   - От 07.30 до 19.30 часа на 09.10.2020 г. на ул. „Поп Богомил“ между ул. „Будапеща“ и ул. „Г.С.Раковски“.  

comment 0
visibility 1104
Строят нова пристройка на 52-о училище "Цанко Церковски"

Строят нова пристройка на 52-о училище "Цанко Церковски" (СНИМКИ/ВИДЕО)

Само след 8 месеца столичното 52-о училище "Цанко Церковски" в Бояна, район "Витоша", ще има нова пристройка. Тя ще бъде на 2 етажа и в нея ще има 3 класни стаи и учителска, каквато до момента няма в основната сграда.  Днес беше направена първа копка на новата сграда. Присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, районният кмет Теодор Петков и Ваня Кастрева- шеф на Регионалния инспекторат по образование.   Свещеници осветиха мястото. Бутилката с шампанско счупи директорът на училището Маргарита Димитрова.   Александра Никова