Времето и предстоящите събития на 6 юни 2023 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 6 юни 2023 г. :

Времето в София днес ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. След обяд над планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но вероятността за валежи в столицата е малка. Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималните температури в столицата ще са около 23°.

Предстоящи събития :

10:00 ч. В Sofia Event Center ще се проведе 14-ото издание на бизнес форума "Шумът на парите 2023".

10:00 ч. КЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на решение за утвърждаване на цени на топлинна енергия и определяне на цени и премии за електрическа енергия, произведена по високоефективен комбиниран начин от централи с комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия, при прилагане на метода на ценово регулиране "норма на възвръщаемост на капитала"

11:30 ч. в Мраморното фоайе на министерството на електронното управление ще бъде представен проекта „Облачни е-услуги за администрацията“ - споделената платформа за автоматизация на административните процеси в българските общини. Проектът се осъществява от министерство на електронното управление и Столичната община.

13:00 ч. На извънредно заседание в Народното събрание депутатите ще гласуват новото редовно правителство на страната, излъчено с мандата на втората политическа сила - „Продължаваме промяната - Демократична България“.

14:30 ч. Столична община и Българско Дружество по Детска офталмология и Невроофталмология ще представят проект за очни прегледи на деца в първи клас, който се осъществява с подкрепата на УМБАЛ “Александровска”.

19:00 ч. В РЦСИ „Топлоцентрала", пространство „Сцена бар" ще бъде представена книгата „Произходът на тоталитаризма“ на Хана Аренд. Първото българско издание на книгата, донесла международна известност на авторката, е в превод на Камен Лозев и Ирина Васева.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 7 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 7 май. Война за паркоместа: Стреляха по ...

Прочети още keyboard_arrow_right