Времето и предстоящите събития в София на 24 януари 2024 г.

Времето и предстоящите събития в София на 24 януари 2024 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 24 януари 2024 г.

Предимно облачно и студено ще е времето в столицата днес. Сутринта термометрите ще показват около -3 градуса, а по-късно през деня максималните температури ще минат нулата и ще достигнат до 2-3 градуса.

Целият ден над София ще има разкъсана облачност, но валежи не се очакват. Ще духа вятър от запад - северозапад.

Повече за прогнозата на времето можете да научите на Prognozata.bg


Предстоящи събития:

10:00 и 11:30 ч. Детското представление „Кофичка с лопатка“ ще бъде представено на сцената на Столичен куклен театър - салон Гурко. Участват: Галина Савова, Таня Етимова, Цветослава Симеонова.

18:00 ч. Протест на Правосъдие за всеки ще се проведе пред сградата на Народното събрание на пл. "Независимост". Инициативата е под надслов „Конституционен съд под обсада! Да защитим правото и демокрацията!" и е срещу назначаването на Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

18:00 ч. Международна научна конференция „Обмен и приспособяване: езици и култури в диалог“ ще се проведе в Конферентната зала на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

19:00 ч. Спектакълът "Много шум за нищо" по Уилям Шекспир ще се играе на сцената на Театър „Българска армия“. Участват: Иван Радоев, Владимир Матеев, Гергана Данданова, Ели Колева, Евелин Костова, Симеон Дамянов, Ненчо Илчев, Георги Къркеланов, Александър Дойнов, Милен Миланов, Стойко Пеев, Мирослав Пашов, Лара Златарева, Калин Иванов, Йордан Алексиев, Йордан Ръсин.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 1 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 1 май. Отмениха решението за създаване н...

Прочети още keyboard_arrow_right