Новият кмет на "Люлин" започва срещи с гражданите

-

Снимка: Facebook

Георги Тодоров, новият кмет на най-големия район в столицата - Люлин започва провеждането на теренни срещи с гражданите, съобщи самият той във фейсбук.

Първата такава среща ще се проведе в четвъртък, 23 ноември, 18:00 часа в сградата на 137 СУ в микрорайон Люлин 1.

"Целта на тези срещи е да се чуе мнението на гражданите, да се идентифицират най-належащите проблеми на района, за да се улесни подаването и обработването на сигнали към институциите", пояснява районният кмет.

"Разчитам на всички граждани да бъдат активни, съзидателни и отговорни за бъдещето на нашия район. Имате моята пълна подкрепа за открити, смислени и работещи решения на натрупаните проблеми", отбелязва още той.

По думите му районната администрация работи по планове за подобряване на административното обслужване в района. Оптимизирането ще се извършва поетапно, а от екипа внасят предложения и идеи, които срещат разбирането на кмета.

Сред първите задачи, които новият кмет си поставя, е и разглеждането на казуси с обекти общинска собственост - жилища и терени. Тодоров и екипът му целят постигане на ясни цели, контрол и режим на ползване на общинските жилища. " Смятам, че този обществен ресурс следва да бъде пълноценно оползотворяван и да обхваща наистина целеви и нуждаещи се групи граждани", отбелязва той.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Ремонтират филиала на Столична библиотека в Люлин...

През 2024 г. се навършват 40 години от откриването на филиала на Столична библиотека в район „Люлин“. Във вр...

Прочети още keyboard_arrow_right