Администрацията на столичния „Надежда“ се мести в нова сграда

Администрацията на столичния „Надежда“ се мести в нов офис

Снимка: Район "Надежда"

Районна администрация „Надежда“ се мести в нов офис, считано от 11 декември. Сградата се намира в ж.к. „Надежда“ 2, ул. „Осми март“ № 6, съобщават от районната администрация.

Новата сграда е на пешеходно разстояние от Данъчната служба и от Бюрото за социални услуги.

„Подобряването на капацитета и качеството на услугите на общинска администрация „Надежда“ е сред основните приоритети в работата ми. Това включва осигуряване на добри и безопасни условия на труд за служителите. В новата сграда осигурихме и достъпна среда за посетителите – чрез асансьор и спазване на нормативните изисквания за достатъчен брой паркоместа за хора с увреждания.“, каза кметът на район „Надежда“ инж. Димитър Димов.

Приемният ден на всички отдели в район „Надежда“ се запазва: всеки четвъртък от 9:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч.

Номерата на стационарните телефони в администрацията се запазват. При технически проблем гражданите могат да се обаждат на телефон: 02 937 76 76, Оперативен дежурен.

За подаване на неспешни сигнали могат да се използват е-mail: info@so-nadejda.com, както  и дистанционните услуги на район „Надежда“, Столична община.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Зимен фестивал на традициите в София: Шампионка по баници за трет......

Трета поредна титла за най-вкусна баница спечели Цветанка Недкова от Требич на Зимния фестивола на традициите в кв. Илия...

Прочети още keyboard_arrow_right