Организация на движението за доизграждане на канализационната мрежа на гр. Нови Искър

-

Снимка: Столица.bg

Във връзка с  доизграждането на канализационната система на гр. Нови Искър, в района се въвежда временна организация на движението, съобщават от Столична община.

От 14.10.2023 г. до 25.10.2023 г. /включително/ се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Искърско дефиле" между ул. „Победа" и ул. „Липите", с изключение на превозните средства, които са собственост на лица живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и за превозните средства, които обслужват по утвърден график обекти в сигнализираните пътни участъци.

От 14.10.2023 г. до 25.10.2023 г. /включително/ се променят маршрутите на автобусни линии № 26 и 29 както следва (в посока съответно „Начало кв. Гниляне" и село Балша от ж.к. „Обеля 2" и автостанция Илиянци по действащите маршрути до кръстовището на шосето от с. Мировяне и ул. „Липите", наляво по ул. „Липите" и наляво по ул. „Искърско дефиле" по маршрутите двупосочно.

Променя се маршрутът на автобусна линия № 27 както следва (в посока село Кътина): от метростанция „Княгиня Мария Луиза" до кръстовище ул. „Искърско дефиле" - ул. „Липите", наляво по ул. „Липите" и наляво по ул. „Искърско дефиле" по маршрута двупосочно.

Разкриват се временни спирки по ул. „Липите":

За автобусни линии № № 26, 27 и 29:

- на кръстовището с шосето за с. Мировяне;

- на кръстовището с ул. „Победа";

- на кръстовището с ул. „Васил Левски".

За автобусна линия № 27 се разкрива двупосочна спирка на ул. „Липите" на кръстовището с ул. „Искърско дефиле".

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Горяха сухи треви край софийското село Кътина...

Сухи треви са се запалили край софийското село Кътина днес. Пламъците са загасени бързо и към момента няма опасност за к...

Прочети още keyboard_arrow_right