„Лозенец“, „Центъра“ и „Люлин“ 8 започва седмицата без вода

 • вода

  Снимка: Столица.bg

„Софийска вода“ е планирала ремонти на мрежата си на 8 април, понеделник, а това ще наложи спирането на водата в някои столични райони.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Милевска планина“ жк. „Лозенец“, от 10:00 до 19:30 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на ул. „Бунтовник“ от ул. „Богатица“ до ул. „Николай Лилиев“.

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ Център, район „Красно село“, район „Красно село“, от 09:00  до 19:00 ч. ще спре водата на живеещите по ул. „Константин Иречек“ от ул. „Абоба“ до ул. „Яков Крайков“(нечетни номера).

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноски на ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Абоба“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. 332 жк. „Люлин“ 8, от 09:00 до 19:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите:

 • по бул. „Сливница“ от ул. „Филиповско шосе“ до бул. „Панчо Владигеров“
 • по ул. 332 от ул. 328 до бул. „Сливница“

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа „Софийска вода”, ще бъде доставена вода с водоноска на бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Филиповско шосе“.

Редактор: Десислава Михалева

Времето в София

Въздухът в София

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

comment 0
visibility 12
задръстване

Тапа на Лъвов мост измъчи столичани, автобуси и тролеи закъсняха (СНИМКИ + ВИДЕО)

Километрично задръстване се след кръстовището на бул. "Христо Ботев" и бул. "Сливница" в посока Лъвов мост изтормози граждани и шофьори в столицата, видя Столица.bg. Автобуси, тролеи и коли пълзят като мравки, стигането до Женския пазар или до Сточна гара, което традицинно става за около 10 минути с транспорт, в момента отнема около 50, коментират засегнати от тапата граждани. Колите на градския транспорт се движат с около 20 минути закъснение. Тапата стига до площад Сточна гара. Пътен полицай регулираше движението, но и той нямаше яснота какво се случва. Но призова гражданите с автомобили, ако може да избягват района на Сточна гара заради тежкия трафик. Столица.bg научи, че трафикът е много натоварен още от сутринта и най-вече по ул. резбарска. Заради ремонта на ул. Каменоделска целият трафик от тежкотоварни камиони се е пренесъл оттам. За затрудненоното движение между 12 и 13 часа, потвърдиха и от общината. Там бяха изпратени екипи от КАТ и бързо колоните се изнесоха и движението по бул. Сливница се отпуши. Прочети още...

Реклама

Виж също

close

„Горубляне“, Панчарево и „Васил Левски“ остават без вода...

Плановите ремонти на „Софийска вода“ по водопроводната мрежа на 19 април, петък, ще оставят временно без вод...

Прочети още keyboard_arrow_right