Марселино Кареасо сменя Йовов в ЦСКА-София

Марселино Кареасо сменя Йовов в ЦСКА-София

Източник: ЦСКА-София

Червеният клуб официално представи колумбийското крило.

ЦСКА- София официално представи най-новото си попълнение Марселино Кареасо.

"Червените" купуват атакуващия футболист от елитен колумбийски отбор, където той има 19 гола в 138 мача. Очаква се Кареасо да замести Георги Йомов, който бе хванат положителна допинг проба.

От тима посочват, че основната му позиция ще е на дясно крило. Играчът е на 22 години и беше откупен от отбора Онсе Калдас, където той започва футболната си кариера още от юношеска възраст. За тях до момента Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден в китното градче Картахенa, за Марселино ЦСКА е първият чуждестранен клуб, в който ще играе. 

Вчера Кареасо премина медицински прегледи, а от днес ще се включи и в тренировъчния процес, заедно със своите съотборници. Параметрите по сделката за откупуване между двата клуба остават конфиденциални. 

"Багодарен съм на Господ за този голям шанс, който получих. Знам, че съм в голям клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, за да продължим победния си ход.”, сподели той при пристигането си в София.", коментира най-новата надежда на софийския тим.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right