Ще блокират ли Орлов мост феновете на ЦСКА в петък

Ще блокират ли Орлов мост феновете на ЦСКА в петък

Снимка: Фейсбук, Сектор Г

Привържениците на футболния ЦСКА ще блокират Орлов мост в петък след мача с Арда, Кърджали. Това предупредиха феновете във фейсбук групата Сектор Г.

Недоволството им е срещу перманентния жалбоподавател, който спря реконструкцията на стадион "Българска Армия" в Борисовата градина.

Дали ще е затворен Орлов мост или и други места в центъра на СОфия е въпрос на решение на феновете на армейците.

Ето какво написаха в Сектор Г:

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.
В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.
Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.
Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари...

Веселинов, който е от екипа на уволнената кметица на Красно село - Росина Станиславова, за конфликт на интереси, се беше амбицирал да седне в кметския стол. Да, обаче съветниците в СОС не го одобриха и той се разсърди.

Вероятно заради несбъдната му мечта да е кмет го, се е амбицирал да спре и реконструкцията на "Армията". От общината не са изненадани, тъй като това е маниерът на Станиславова, която при доказан от КПКОНПИ конфликт на интереси, за отмъщение спря програма Европа на Столична община.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Петър Стойчев преплува 45-километровия Молокай в Хавай от веригат......

Най-добрият български маратонец в плуването Петър Стойчев преплува най-трудния и най-дългия проток от веригата Ocea...

Прочети още keyboard_arrow_right