Полицията в София пуска дронове за дербито Левски - ЦСКА

Полицията в София пуска и дронове за дербито Левски - ЦСКА

Снимка: Фейсбук, Национален стадион "Васил Левски"

Полицията в София ще предприеме засилени мерки за сигурност преди и по време на футболното дерби между "Левски" и ЦСКА тази неделя, съобщава БНР.

Стадион "Васил Левски" ще бъде отворен в 12:45 часа – два часа преди началото на мача. Там ще се използва системата за видеонаблюдения с цел установяване на противообществени прояви. Ще влязат в употреба и дронове, обясни Иван Георгиев от СДВР.

„Около стадион „Васил Левски“ за пропускане на зрителите ще бъдат обособени два кръга. На първия ще бъдат КПП, на които ще бъдат разположени служители и ще извършват проверка на феновете. Вторият кръг ще бъде осигурен от две охранителни фирми. Те ще бъдат разположени на самите входове на спортното съоръжение. Те ще осъществяват охраната на събитието. Наети са от организатора. СДВР ще обособи резерви, които ще оказват съдействие при необходимост. В деня на мероприятието е възможно да има затруднения в придвижването в централната част на София“, добави Георгиев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right