Полиция следи за реда в София по време на дербито Левски - ЦСКА

Полиция следи за реда в София по време на дербито Левски - ЦСКА

Снимка: Столица.bg

Заради дербито между футболните „Левски“ и ЦСКА днес се очаква да има затруднения в движението в центъра на София. Стадион "Васил Левски" ще бъде отворен в 12:45 часа – два часа преди началото на мача.

До момента от фенклубовете на двата отбора не са заявили, че ще правят шествия официално, затова не е предвидено предварително затваряне на улици. От СДВР обаче предупредиха, че при нужда могат да се предприемат и такива мерки.

Очаква се агитките на „Левски“ да се съберат на бул. „Тодор Александров“, като часът за тръгване е 12:30 ч. По същото време „червените" са определили сборен пункт ул. „Иван Асен“.

Двете агитки ще се придвижат към стадиона вероятно с полицейски кордон.

От Столична община съобщиха, че 08:00 до 17:00 ч. се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на моста пред националния стадион.

Полицията ще следи за спазването на реда и с помощта на дронове.

„Около стадион „Васил Левски“ за пропускане на зрителите ще бъдат обособени два кръга. На първия ще бъдат КПП, на които ще бъдат разположени служители и ще извършват проверка на феновете. Вторият кръг ще бъде осигурен от две охранителни фирми. Те ще бъдат разположени на самите входове на спортното съоръжение.“, обясниха дни преди мача от СДВР.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right