Започва разрушаването на стадион „Българска армия“

Започва разрушаването на стадион „Българска армия“

Снимка: Фейсбук

Демонтажът на стадион "Българска армия" ще започне в началото на другата седмица – 1 април. Приблизителният срок за изпълнение е около 4 месеца, съобщиха от официалния сайт на ЦСКА София.

Дейностите ще се извършват от фирма „Ростер“ - една от най-големите строителни компании в България, с дългогодишен опит в сферата на разрушителните работи, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прах и шум в парка.

Ето какво съобщиха на официалния си сайт "червените":

"Приключи тръжната процедура по избиране на фирмата, която ще демонтира старото съоръжение, а вчера официално беше подписан и договорът с изпълнителя.

За изпълнител беше избрана една от най-големите строителни компании в България - “Ростер”, с дългогодишен опит в сферата на разрушителните дейности, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прах и шум в парка, както и завод за рециклиране на метал и друг остатъчен материал.

В срок беше завършен и техническият проект на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.

Завършва се и временната ограда на стадиона, в която ви разказваме, както за някои особености на новото съоръжение, така и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right