Млад мъж от София се нуждае от финансова помощ за операция в Израел

Млад мъж от София се нуждае от финансова помощ за операция в Израел

Снимка: Фейсбук

Млад мъж от София се нужда от мощна подкрепа и финансова помощ, за да спечели битката с коварна онкологична диагноза. След първоначално открития тумор на дебелото черво и няколко операции, той е получил метастази в мозъка.

Сега надеждата е да се оперира в Израел, но до момента няма финансова възможност. Жената, която е неотлъчно до любимия си мъж, призова за подкрепа и финансова помощ, за да продължи Сашо да живее.

"Приятели, нуждаем се от вашата помощ!!! Малко от вас знаят за борбата, която водим от 2021г. до днес… и продължаваме. През 2021 г. Сашо, моята половинка, беше диагностициран с Аденокарцином (рак) на дебелото черво. Последваха операции, химиотерапия и здраво стиснати зъби до момента, когато казаха, че всичко е наред и болестта я няма. До тази година… Болестта прогресира -метастази в черния дроб. Нови 2 операции. Отново химиотерапия, но болестта за жалост продължава да прогресира. На 26. август т. г. на ЯМР откриха метастази и в мозъка", разказва жената за битката с коварната болест.

"Успяхме да се свържем с лекари в Израел, които ни дават надежда и шанс да продължим да се борим – радиохирургия на метастазите в мозъка и адекватно лечение за основното заболяване, причина за тях. И ако мечтите са безплатни, то се оказа, че за да имаш шанс да се лекуваш трябват пари… не малко и непосилни за нас. Само радиохирургията, нужна в най- кратки срокове, възлиза на стойност 30 000 евро, която не включва сумите за изследвания, консултации, престой и последващо лечение, които също са в хиляди...", призовава жената за подкрепа Сашо.

Приятели, нуждаем се от вашата помощ! Моля, ако някой от вас иска да ни подкрепи, макар и с малко, може да го направи на:

IBAN: BG20 UNCR 7000 1523 3006 11
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Александър Димитров Димитров

Данни в Револют:
IBAN: LT13 3250 0210 2953 9016
BIC: REVOLT21
@aleksac0h4
тел: +359898775670
Aleksandar Dimitrov

Безкрайно ви благодарим!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Изследват безплатно и анонимно за ХИВ/СПИН в центъра на София...

Столичната Регионална здравна инспекция организира анонимен и безплатен пункт за всички желаещи да се изследват за ХИВ/С...

Прочети още keyboard_arrow_right