В София ще се проведе лекция за геймификацията в бизнеса

В София ще се проведе лекция за геймификацията в бизнеса

Столица.bg

Гост-лектор в магистърската програма ще бъде Ангел Георгиев

На 23 ноември 2021 г. от 18:15 ч. в магистърска програма „Геймификация в бизнеса, публичния и неправителствения сектор“ гост лектор ще е Ангел Георгиев, който има дългогодишен опит като технически обучител и продуктов презентатор, съобщиха от Стопанския факултет на Софийския университет. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. От 2014 г/ е част от образованието по софтуерно инженерство у нас. Към момента на присъединяването му към Коалицията за медийна грамотност през 2020 г. отговаря за вътрешната програма за обучение и развитие в Мусала Софт.

В допълнение към всичко това Ангел е учител по програмиране и информационни технологии в училище и е основател на Знам.бе.

По време на гост лекцията ще сподели за своя опит: Как да прилагат модела на осемте мотиватора на поведението – Octalysis; Как да идентифицират правилната си потребителска аудитория; Как да поставят ясни измерители и да създадат процеси за подобрението им. Гост-лекцията ще се проведе в MS Teams: линк за присъединяване.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Международната мрежа за малки и средни предприятия на среща в Соф......

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българската банка за развитие са съорганизатор...

Прочети още keyboard_arrow_right