Новините в София: Най-важното за деня 19 ноември 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 19 ноември 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 ноември 2022 г.

Част от „Ломско шосе“ ще бъде затворено

Част от бул. „Ломско шосе" – между ул. „107" и ул. „Обелски път", ще бъде затворен за няколко часа, съобщават от Столична община. Ограничението за автомобили ще важи от 20:00 ч. днес до 12:00 ч. утре – 20 ноември.


Кола се „приземи“ на релсите пред трамвай №12 в Надежда (СНИМКИ)

Кола „прелетя“ през пътното платно и падна на трамвайните релси в столичния район "Надежда". Инцидентът е станал днес около 10:30 ч. преди тунелите в посока центъра, съобщават във Фейсбук групата „Катастрофи в София“.

Намериха Сашко от Перник

12-годишният Александър от Перник е намерен в местността Червена могила край Радомир, съобщава БНТ. Детето е открито от полицаи и доброволци, които участваха в издирването му. То се е намирало на труднодостъпно място и е било изкарано на ръце.


Спасителите на Сашко: Това е чудо! Той е боец!

„Не можах да повярвам, че го виждам. Свалихме му мокрите дрехи. Дадохме му вода. Колкото и иронично да звучи, дъждът му е помогнал да оцелее. И ние мислехме, че вече няма да е жив. Но той се е борил. Бях минавал покрай това място и днес пак минахме. Това, че аз го видях, е късмет. Всички хвърлиха еднакви усилия – и полиция, и доброволци“, това заяви мъжът, който пръв е видял 12-годишният Сашко от Перник.

Шефът на полицията в Перник: Няма информация някой да е приютил Сашко

Няма информация някой да е приютил 12-годишният Александър и да го е държал, докато полиция и доброволци го издирваха. Това заяви старши комисар Павел Млеканов, шеф на полицията в Перник.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right