Новините в София: Най-важното за деня 26 септември, 2019 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 26 септември 2019 г.

Момченце на 4 години падна от 13-ия етаж в София и оцеля

Детенце на четири годинки падна от 13-ия етаж на блока, в който живее, и по чудо оцеля. Инцидентът е от столичния квартал "Сердика", а пострадалият се казва Димитър Младенов. Състоянието на мъничето е критично заради множеството фрактури по тялото. Лекарите от детската реанимация на "Пирогов" правят и невъзможното, за да стабилизират малкия, казаха от болницата

Кола се взриви в подземен паркинг на улица "Зайчар"

Взрив е прогърмял в подземен паркинг на блок на улица "Зайчар", успоредна на "Константин Величков". Пострадал е автомобил, съобщи БНР.   Инцидентът стана тази сутрин малко след 07.30 часа.

Фандъкова: Моите опоненти предлагат проекти, които надхвърлят 10-20 пъти бюджета на София

Повечето от кандидатите за кмет на София предлагат изключително много неща, обещават всичко. Но не бива да се забравя, че това са проекти на стойност 10-20 пъти повече от бюджета на София. Така коментира пред БНТ действията на останалите кандидати за кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

Безплатни прегледи за бъбреци и сърце в "Иван Рилски"

Безплатни прегледи за всички, които имат болести на бъбреците или на сърцето, започват в болница "Иван Рилски". Те са част от кампанията „Сърце&Бъбрек. Направи връзка“, която медиците стартират от 30 септември 2019 г по повод Световния ден на сърцето.

 Сестрите на реанимацията в Токуда напуснаха колективно

 Колективна оставка подадоха медицинските сестри в частната болница Токуда в София. Всички медицински сестри от Централната реанимация заедно със старшата сестра са напуснали, съобщиха от Центъра за защита на правата в здравеопазването.

Задържаха мъж с цял чувал крадени вещи

Полицията от РУ - Сливница задържа мъж с цял чувал крадени вещи. Към 18.35 ч. вчера униформените правели обход в село Алдомировци. На спирката на автобусите видели мъж, който носел доста подозрителен чувал. Полицаите веднага го проверили, съобщиха от МВР.

Йорданка Фандъкова пред Столица.bg: Няма да допусна София да загуби милиони от ЕС (СНИМКИ)

Факт е, че именно направеното до момента прави възможно и позволява днес да предложа нови приоритети, коментира столичният кмет Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова от утре влиза в предизборна кампания. Тя е кандидат на ГЕРБ за кмет за четвърти мандат на Столична община. За пореден път коментарите на столичани за нейната кандидатура са от Осанна до Разпни го.

Трамвай №8 аварира на К. Величков и Стамболийски

Трамвай №8 излезе от релсите на кръстовището на булевардите „Константин Величков“ и „Стамболийски“, става ясно от публикация в социалната мрежа. Авторката на поста, @Дора Факирска, е била в трамвая и разказва за случката.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 151 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right