Новините в София: Най-важното за деня 5 юли

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 5 юли

Тежко ПТП на столичния "Данаил Николаев" с камион, пострадал е бил заклещен в едната кола (СНИМКИ)

Четирима са пострадалине, 3 от тях деца, при жестока катастрофа на столичния булевард "Данаил Николаев" в посока Сточна гара. Инцидентът стана около 15.30 часа между два леки автомобила и камион. Едната кола, която е била отзад е смазана, влязла е под камиона.

Контрера, председател на Комисията по транспорт в СОС: В ЦГМ има записи как арабин бие 20-годишно българче в автобус 86 в Надежда

В Центъра за градска мобилност има записи на боя на арабин над 20-годишен българин в автобус 86 в столичния Надежда на 27 юни, около 23 часа. Това съобщи Председателят на Комисията по транспорт и пътна безопасност в СОС Карлос Контрера.

С тържествена церемония в София МВР отбелязва 144 г. от своето създаване (СНИМКИ)

С тържествена церемония, водосвет на знамената и поднасяне на венци пред Паметника на загиналите служители при изпълнение на служебния дълг в градинката до храма „Св. Седмочисленици“ беше отбелязан професионалният празник на МВР. Министерството на вътрешните работи отбелязва днес, 5 юли, 144-годишнината от основаването си.

Сигнал до Столица.bg: Читалище в район „Надежда“ тъне в мръсотия (СНИМКИ)

Мръсотия, косми от животни и неприятна миризма – така жители на столичния кв. „Надежда“ 2 описват читалище „Съзнание“. Читатели на Столица.bg сигнализираха, че културната институция, в които се обучават немалко деца, е занемарена и хигиената е под всякаква критика.

Обсъждат Паметник на децата, загинали в периода 1923-1944г. в Борисовата градина

Обществено обсъждане на проект "Паметник на децата, загинали по време на трагичните конфликти в България 1923-1944г.", ще се проведе днес, 5 юли, съобщава кметът на район Средец Трайчо Трайков.

 

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 12 май 2024 г....

Времето на 12 май 2024 г. Предимно облачно ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще показват около 8-9 граду...

Прочети още keyboard_arrow_right