Времето и предстоящите събития на 1 август 2023 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 1 август 2023 г.:

Днес в столицата ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде предимно слаб. Дневните температури ще се повишат и максималните в София ще достигнат до около 31°.

В планините също ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, по високите и открити части - умерен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра – около 18°.

Предстоящи събития :

10:00 часа Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще реши на закрито заседание днес каква да бъде цената на природния газ за август, по която "Булгаргаз" да продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия.

11:00 часа В конферентната зала на Министерството на правосъдието ще бъде представен електронният Централен регистър на особените залози, който от 1 юли т.г. премина към Агенцията по вписванията.

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства на започването на строителството на ново училище и детска градина в кв. “Манастирски ливади – запад“, район „Витоша“

11:00 часа В Националния исторически музей ще бъде открита изложбата "Македония в европейската етническа картография".

20:30 часа В „Южен парк II“ в рамките на Sofia Summer Fest ще бъде поставено началото на проекта "Златните години на джаза". Концертът тази вечер е със специалното участие на Михаил Йосифов - тромпет, Милен Кукошаров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас, и Атанас Попов - барабани.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 9 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 9 май. Пожар в стара къща на бул. Патриа...

Прочети още keyboard_arrow_right