Времето и предстоящите събития на 9 август 2023 г.

-

Снимка: Столица.bg

 

Времето на 9 август 2023 г.:

Днес времето в София ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Сутринта ще е хладно, в отделни котловинни минималните температури ще паднат до около 10°. След обяд над планините в Западна България ще се развива купеста облачност, но ще остане почти без валежи. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще е слаб. Дневните ще се повишат и максималните в София ще бъдат около 26°.

Предстоящи събития :

9:00 ч. На Пазар Иван Вазов отваря врати Фермерски пазар, на който ще се предлагат свежи плодове, зеленчуци и млечни произведения от региона на София.

10:00 ч. Правителството ще разгледа проект на постановление за възлагане на "България Хели Мед Сървиз" ЕАД да продължи да извършва услуга от общ икономически интерес - полети за осигуряване на въздушен транспорт с вертолети за нуждите на спешната медицинска помощ.

12:00 ч. В Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София" ЕАД, Рапортна зала, етаж 4, започва Училище за родители, на което ще се обсъжда проявата на алергични реакции при децата. Лектор ще бъде екип от Българския червен кръст.

19:00 ч. На лятната естрада в Борисовата градина концерт ще изнесе групата Electric Pie, част от 14-ия концертен цикъл „Остров на музиката“, организиран от Общинския културен институт Дом на културата „Средец“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 9 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 9 май. Пожар в стара къща на бул. Патриа...

Прочети още keyboard_arrow_right