Времето и предстоящите събития в София на 29 март

Времето и предстоящите събития в София на 29 март

Снимка: Столица.bg

Прогноза за времето na 29 март

Времето в столицата продължава да бъде топло с нормалните за пролетта температури. Макар и с разкъсана облачност, минималните температури днес са далеч над нулата и достигат 7-8 градуса, а максималните ще са 17-18 градуса.

Все пак синоптиците предупреждават за възможни слаби превалявания от дъжд в следобедните часове.


Предстоящи събития

10:00 ч. Редовно на заседание на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към Столичния общински съвет. Срещата ще се проведе онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting и ще се излъчва на страницата на СОС във Facebook.

11:00 ч. Редовно заседание на Постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет. Срещата ще се проведе онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting и ще се излъчва на живо във Facebook страницата на СОС.

11:30 ч. Постоянната комисия за връзки с гражданското общество към Столичния общински съвет ще проведе своето редовно заседание. Срещата ще се състои онлайн чрез платформата на CISCO Webex Meeting и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

13:00 ч. Редовно заседание на Постоянната комисия по финанси и бюджет на Столичния общински съвет. Срещата ще се проведе в зала 1 на ул. „Московска“ №33 и онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

15:00 ч. Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти на Столичния общински съвет ще проведе заседание. Срещата ще бъде присъствена в зала 1 на ул. „Московска“ №33, както и онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 2 май 2024 г....

Времето на 2 май 2024 г. Предимно облачно ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще показват около 10-11 град...

Прочети още keyboard_arrow_right