Времето и предстоящите събития за 3 декември 2021г.

-

Снимка: Столица.bg


Времето на 3 декември 2021г.:

Увеличението на облачността ще продължи и до вечерта ще обхване цялата страна, съобщиха от НИМХ. По-късно през деня от запад ще завали дъжд. Ще продължи да духа умерен, северно от планините и в източните райони - силен, поривист вятър от юг-югозапад и дневните температури ще са високи. Максималните ще са между 10 и 15 градуса, в източната половина от страната ще достигат 17-18 градуса. В София максималната температура ще е 11 градуса. Ще се задържи предимно облачно. След обяд в северозападната половина от страната вятърът ще се ориентира от северозапад и ще започне рязко понижение на температурите, дъждът ще преминава в сняг. На много места в планинските райони и в западната част на Дунавската равнина ще има заледявания.

Предстоящи събития:

От 9.00 ч. ще се проведе първото заседание на 47-мото Народно събрание, на което ще присъстват президентът Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, премиерът Стефан Янев и служебните министри.

От 12.00 ч. ще се състои подписване на договор за сътрудничество между Българската телеграфна агенция /БТА/ и Атинско - Македонската информационна агенция /AMNA/.

От 14.00 ч. в сградата на Българска стопанска камара ще бъде даден стартът на юбилейния Х Национален конгрес на пациентските организации „Здравеопазването след пандемията: политики, инвестиции, технологии, човешки капитал“, който ще се проведе хибридно – присъствено и онлайн в платформата Тиймс.


От 17.00 ч. във „Витоша Парк хотел“ ще се проведе официалната церемония от инициативата “Мисията доброволец - (не)възможна” по повод Международния ден на доброволеца.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 25 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 април. Благовест Георгиев остава неза...

Прочети още keyboard_arrow_right