В Елин Пелин събират фотографии за изложба на тема „Жените на Шоплука днес"

-

Снимка: Facebook

Община Елин Пелин събира фотографии за изложба на тема „Жените на Шоплука днес", съобщават от общината. Фотографската изложба ще се осъществи по повод 8 март – Международния ден на жената.

Изложбата ще се осъществи по идея на граждани и си поставя за цел да се представят жените от района, с фокус върху обикновено незабелязваните дами, чиято роля в изграждането на обществото ни е безспорна и съществена, поясняват организаторите. Освен, че ще отдаде дължимото обществено уважение на жените на празника, изложбата ще хвърли светлина върху тяхното ежедневие, предизвикателства и начин на мислене.

В изложбата могат да участват както професионални фотографи, така и непрофесионалисти, без ограничение във възрастта, като всеки фотограф може да участва с до 5 авторски кадъра. Фотографиите трябва да отговарят на темата на конкурса и да са придружени от информация за автора – трите имена, телефонен номер и имейл за връзка. Всички кадри ще бъдат включени във фотоизложбата „Жените на Шоплука днес“, която ще бъде подредена в изложбената площ в централна градска част в гр. Елин Пелин.

Снимките за изложбата трябва да са в пейзажен формат, с резолюция за печат минимум 300 dpi. Към всеки от представените кадри трябва да се добави обяснителен текст, който да представи с няколко думи мирогледа на жената в кадър и да разкаже нещо от нейното ежедневие. Фотографиите се изпращат на имейл адрес oksdelinpelin@gmail.com. Краен срок за изпращане на фотографиите – 15.02.2023 г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Община Елин Пелин ще отбележи Деня на Ботев с тържествена заря-пр......

В българския национален календар има ден, когато коленичим, за да отдадем почит и благодарност към всеки, който е пролял...

Прочети още keyboard_arrow_right