Топлофикация пуска поетапно парното в София

Топлофикация пуска поетапно парното в София

Снимка: Столица.bg

Поетапно започва подаването на топлинна енергия към клиентите на Топлофикация София. Това ще се случи от утре – 5 ноември, като първо ще бъдат топлозахранени училища и детски градини, а след това и административните и жилищни сгради, съобщават от дружеството.

Преди пускането на отоплението в сградите, е важно да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и те да се запълнят, ако са източени, посочват от Топлофикация. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена.

„Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е също абонатите да проверят дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение, монтирани върху радиаторите и ако установят нередност да се свържат със своя топлинен счетоводител“, подчертават от Топлофикация.

Максималното ограничаване на достъпа до абонатната станция в сградата ще възпрепятства евентуални манипулации и кражби на топлинна енергия. Това ще гарантира качественото и надеждно топлоснабдяване на всички имоти и коректното отчитане на консумираната топлинна енергия.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Все още няма глобен в зоната без вредни емисии в София...

Столична община все още не е наложила нито една санкция на замърсяващ автомобил, който въпреки забраната е навлязъл в "з...

Прочети още keyboard_arrow_right