Ние сме тук и продължаваме!

Храм Александър Невски

Снимка: Столица.bg

Честит рожден ден! Пожелаваме си здраве и все повече читатели, които оценяват работата ни

Столица.bg отбелязва своя 3-ти рожден ден днес 3 април, когато София празнува обявяването си за столица на България. Днес се навършват 141 години от обявяването й, а според историята София същестувава от над 7000 години. Не празнуваме, защото както генерал Мутафчийски казва "Не е време за празнуване"!

За 3 години екипът на Столица.bg премина през много и различни предизвикателтва. С малък, но всеотдаен екип, който варираше от 3 до 11 човека и работещ в малка редакция, но с прекрасна гледка от 13-тия етаж на ул. Георги С. Раковски (гледката е подобна на тази от снимката) предоставяме съдържание без аналог на регионалния новинарски пазар.

За читателите ни новините на Столица.bg са не просто за София, а за всеки квартал и уличка, новини, които няма да видите другаде. Епидемията от коронавриус няма да е вечна. Ще я преодолеем заедно с нашите читателите! И отново ще ви информираме за ремонтите в центъра и в кварталите, за новите автобуси за довеждащ транспорт, за пускането на третата метролиния и всичко, което ще улесни и подобри живота на столичани. 

Именно днес решихме да стартираме символична кампания, с която всеки, който одобрява нашата работа може да се включи и да ни подкрепи.

За вас – нашите читатели!

Ние ще продължим да развиваме нови функции, за да ви е по-лесно да се ориентиране в новинарския поток и случващото се в града - от култура, през инциденти, задръствания и ремонти. 

Кампанията ни можете да откриете на patreon.com/stolicabg където можете да направите месечно дарение от 2 до 8 евро. За нас не всичко е пари и сме го доказвали през последните години като популяризирахме стотици каузи и събития без пари, защото смятаме, че трябва да си помагаме. Успяхме да се наложим като лидер в София без огромни рекламни бюджети, а с кауза и идея, заради София и заради вас – Нашите читатели!

Защото за нас София е кауза, за която работим и поддържаме виждането си, че трябва заедно да откриваме позитивните новини около нас и да подкрепяме добрите постъпки и каузи, без равнодушно да подминаваме лошите новини, които са неизбежни в ежедневието ни!

Ние сме тук и продължаваме, заради Вас – Нашите читатели!

 

Над 700 000 месечно четат Столица.bg, благодарим Ви!

Екипът на Столица.bg

 

Уважаеми Stolica читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това!

Станете благодетел тук - Patreon.com/StolicaBg

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще пуснете ли детето/децата си на детска градина?
 • Да, веднага. (38%, 27 Гласове)
 • Да, но когато видя как се спазват мерките. (18%, 13 Гласове)
 • Не, още има Covid-19 (24%, 17 Гласове)
 • Не, имам възможност да работя от вкъщи. (18%, 13 Гласове)
 • Нямам дете/деца (1%, 1 Гласове)
Общо гласували: 71 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Раздават компост срещу квитанция за платена такса смет в София...

Кампанията за безплатно раздаване на компост на Столична община, произведен на Инсталацията за биологично третиране "Хан...

Прочети още keyboard_arrow_right