Отварят и фитнес залите в столицата и страната

Отварят и фитнес залите в столицата и страната

Снимка: Столица.bg

В 14 часа Ананиев и Кралев се срещат с представители на фитнес асоциацията

Фитнес залите в столицата и страната ще се отворят и пада забраната за затварянето им, въведена заради мерките срещу разпространението на COVID-19. Очаква се заповедта да бъде подписана до края на деня, съобщи tribune.bg.

По-рано днес премиерът съобщи, че се създава организация за отварянето на моловете от понеделник. За пускането на фитнес залите се разбра пред насрочената за 14 часа днес здравния министър Кирил Ананиев и спортния Красен Кралев с представители на фитнес асоциацията.

Подготвя се отварянето на фитнес залите от днес, което ще стане по разпореждане на премиера, съобщи Tribune.bg. По време на разговорите ще бъдат обсъдени правилата, при които ще функционират фитнес центровете. До края на деня се очаква да бъде издадена заповедта, която ще зарадва хиляди българи.

Голяма е вероятността в началото на следващата седмица да се отворят залите и да се разреши и практикуването на индивидуални спортове на закрито.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right