Топлофикация София въвежда услуга за преминаване към онлайн фактура

Топлофикация София въвежда услуга за преминаване към онлайн фактура

Снимка: Столица.bg

Топлофикация София въвежда нова функционалност на интернет страница си. Новата услуга позволява на клиентите да преминават от хартиена към електронна фактура. Процедурата е максимално улеснена и промяната се извършва с няколко лесни стъпки. 

Клиентите, заявили услугата, ще получават фактурите си всеки месец на посочен от тях имейл. „Удобно за теб, полезно за природата“ е призивът,  с който дружеството приканва потребителите да се откажат от хартиените фактури. Според проучвания на екологични организации 43% от изсечените дървета се използват за производство на хартия, като от едно дърво се произвеждат 9 000 листа принтерна хартия. 

„Нашето дружество обслужва около 450 000 абоната. Ежемесечно изпращаме на всеки един от тях по три листа счетоводни документи. Колкото по-голям брой абонати предпочетат електронна пред хартиена фактура, толкова повече са дървета, които всеки месец заедно ще спасяваме. Наред с грижата за природата, работим все повече в посока разширяване на предлаганите от дружеството електронни услуги“, заяви Борислав Анчев, директор „Информационни и комуникационни технологии“ в Топлофикация София.

Всеки клиент може да заяви своята електронна фактура на  survey.bg/s/ez_icDu5Mx. Новата електронна услуга няма да отмени възможността клиентите да проверят своите задължения на страницата на дружеството.  

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Борис Бонев за Бюджет 2021: В Капиталовата програма се преповтаря......

Проектът за Бюджет 2021 г. на Столична община беше представен от кмета на София Йорданка Фандъкова преди седмица. Основн...

Прочети още keyboard_arrow_right