Владимир Кисьов, бивш председател на СОС: 3 месеца ни правят на идиоти, слаба политическа култура!

Владимир Кисьов, бивш председател на СОС: 3 месеца ни правят на идиоти, сла

Кадър: БНТ

Не може без мнозинство да се управлява, това което иска Продължаваме промяната в София. Трябва първо кметът да има мнозинство. Така коментира 3-месечната сага с избора на председател на СОС Владимир Кисьов, последният председател на местния софийски парламент от ерата на Стефан Софиянски.

"Явно не се познава местното самоуправление. Даже е по-оптимално комисиите да се оглавяват от опозицията, за да може всеки ден да контролираш и атакуваш председателя на съответната комисия, че не е свършил работа", препоръча Кисьов в интервю пред БНР.

Какво може да направи един председател на постоянна комисия в СОС?, попита бившият председател на СОС и успокои настоящите съветници - Той нищо не може да направи, защото и в самата комисия няма мнозинство.

Владимир Кисьов припомни, че в момента, в комисиите на СОС най-много представители има на ПП-ДБ. "Значи не би могло да мине никакво решение, което те не искат да мине, но не може да мине и друго решение, което те предлагат, ако няма мнозинство", допълни той.

"Това което се случи в София е знак за слаба политическа култура и лошо политическо поведение. 3 месеца ни правят на идиоти. Това е дефиницията за СОС. Защо не се случи в миналото това. Когато аз станах председател на СОС, 16 души беше СДС, 15 на ССД на Софиянски, но Софиянски не си позволи да ме управлява. Бойко Бросиво дойде с двама души, привлякъл ги и те бяха от общинските съветници на БСП. Да не би някой от нас да започна да прави напук на софиянци, за да не може да се решават проблемите на София, не! Полека лека си осигури нозинство със СДС и ВМРО , така се управлява, няма начин иначе", обясни Владемир Кисьов на новаците в СОС.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Общински съветници с кампания за безопасност на движението в общи......

Информационна кампания за безопасност за движението за учениците от 8-и до 12-ти клас ще бъде проведена във всички общин...

Прочети още keyboard_arrow_right