Новините в София: Най-важното за деня 12 септември, 2019 г.

Нощна София

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 12 септември 2019 г.

Заляха с боя автомобил в "Студентски град" (СНИМКИ)

Поредна проява на вандали по улиците в столицата. Автомобил е залят с бяла боя през тази нощ в "Студентски град", съобщават граждани в социалната мрежа. Преди да бъде сътворена белята злосторникът обаче е вдигнал чистачките на колата, да не ги изцапа.

Военна академия предлага за четвърти път "Кино в парка"

Приятен начин за прекарване на вечерите през септември предлагат от Военна академия в София. От  12-и до 15-и септември под звездите за четвърти път ще се проведе инициативата „Кино в парка“, съобщава БНР. Организатори са София филм фест.

Намери се общопрактикуващ лекар за хората в "Горна Баня"

Хората в "Горна Баня" вече ще си имат общопрактикуващ лекар, който да се грижи за тях. Това е  д-р Ненчев, който идва от Първа градска болница, съобщи в социалната мрежа кметът на район "Овча купел".

Жесток побой над момче след аматьорски футболен мач

Съвсем обикновена аматьорска футболна среща завърши с жесток побой над едно от момчетата. Калоян Тилев е с няколко избити зъба и комоцио. Агресорите са подрастващи от противниковия отбор. Калоян е получил и десетки удари в главата.

Тротинетките родиха и нова професия в София- "джусъри"

Масовото навлизане на електрическите тротинетки в София роди и нова професия- "джусъри". Казано иначе това са хората, които намират, зареждат и паркират двуколесните. Двама от тях- Георги и Нели разказаха за особеностите на работата си пред Нова телевизия.

Премиерът обясни колко ще струва новия път, свързващ бул. "Царица Йоанна", Божурище и Сърбия

Над 50 милиона ще отидат за нов Околовръстен път, който ще свързва бул. "Царица Йоанна", Божурище и Сърбия. Това съобщи пред журналисти премиерът Борисов при откриване на дистрибуционния център на мебелната компания JYSK в Божурище.

Подземният паркинг, на 3 нива и 193 места, отваря през октомври (ВИДЕО/СНИМКИ)

През 2020 г. в София ще има още 6 буферни паркинга за общо 1200 места Още един буферен паркинг ще облекчи трафика в София. През октомври ще бъде готов за ползване подземният паркинг до метростанция ст. "Васил Левски", видя днес Столица.bg. Съоръжението е на 3 нива, със 193 места и е разположено на площ от 10 000 кв.

Един месец безплатни прегледи за ендометриоза в АГ болница "Света София"

Жените с ендометриоза и поликистозен овариален синдром, могат да се възползват от цял месец безплатни прегледи в АГ болница "Света София". Стартът на кампанията е точно на 17 септември- Деня на София. 

Един от убийците на Петров се е крил десет дни в гараж

Десет дни в гараж на познат в столичния квартал “Гео Милев се е крил Ивайло Гергинов (46 г.) - един от убийците на 43-годишния Десислав Петров. Строителят бе намерен на 1-и септември т.г. с размазана глава в градинката до КАТ.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 25 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 април. Благовест Георгиев остава неза...

Прочети още keyboard_arrow_right