Новините в София: Най-важното за деня 22 март 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 22 март 2022 г.

В столичния Музейко отвориха детска градина за украинските деца на бежанци (СНИМКИ)

Детска градина за 100 деца вече цяла седмица работи за украинските малчугани на бежанци. Организацията е направена от Кризисния център в Младост с финансовата подкрепа на "Америка за България". Всеки ден около 80 деца посещават детското заведение под грижите на квалифицирани учители.

Единадесет души, сред които полицаи, са задържани след акция в София

Единадесет души, сред които и двама служители на МВР, са задържани при специализирана акция в столицата. Специализираната операция се провежда от главна дирекция "Борба с организираната престъпност" с участието на екипи на дирекция „Вътрешна сигурност“, съобщи БНТ.

Общинската Втора МБАЛ организира безплатни профилактични прегледи

Общинската Втора МБАЛ открива кампания за безплатни профилактични прегледи по 6 вида специалности. От началото на април до края на май всеки желаещ може да се прегледа в определените дни. Прегледите ще се извършват след записване и по определен график.

Нов проект получи "зелена карта" от Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции

Екипът на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции и председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев връчиха зелена карта за индивидуално административно обслужване на френската компания „Атос Ай Ти Солушънс енд Сървисис“ ЕООД, която отваря нов глобален оперативен център за сигурност в София. Това съобщиха от пресцентъра на Столичния общински съвет.

София може да се превърне в единствената столица без метеорологична станция

Скоро София може да се превърне в единствената столица без метеорологична станция. За това предупреди на брифинг вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов. Според него, причината е разрешен подробен устройствен план и действията на Столична община.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right