Новините в София: Най-важното за деня 26 март 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 26 март 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg представя вечерния информационен бюлетин с акцнетите от София на 26 март 2022 г.

Стотици се събраха за старта на мотосезон 2022 в София (ВИДЕО)

С много слънце, рев на мотори и добро настроение в столицата беше открит мотосезон 2022. По традиция сборният пункт е на пл. „Александър Невски“. На мястото се събраха стотици мотористи от столичните мото клубове.

Столична община настани нечуващо семейство с 8 деца

От началото на военните действия хиляди украинци напуснаха домовете си и пристигнаха в страната ни, за да търсят спасение. Сред тях са Полина и Олександър и техните осем деца. Това, което ги отличава от повечето украински бежанци, е фактът, че всички в семейството са с увреден слух. Благодарение на Столична община многодетното семейство вече има подслон и се чувства добре, съобщава Бтв.


Софиянци почетоха паметта на загиналите в Одринската епопея (СНИМКИ)

С венци и цветя пред паметника на Одринската епопея в парк „Св. Никола“ в район „Възраждане“ жители и гости на столицата отбелязаха Деня на Тракия. В церемонията взеха участие вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, председателят на Съюза на тракийските дружества в България Красимир Премянов и много граждани, съобщават от районната администрация.

Всички ковид мерки в столицата и страната падат

Извънредната епидемична обстановка в столицата и страната ще бъде отменена на 1 април. "След като вече близо две години страната ни се намира в извънредна епидемична обстановка, към настоящия момент ситуацията се следи и управлява по предвидим начин и не е необходимо ново удължаване на срока и запазване на ограниченията за гражданите и бизнеса", съобщават от Министерския съвет.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right