Новините в София: Най-важното за деня 9 декември 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 9 декември 2023 г.

Снимка: Фейсбук, Заелязано в София, Ichi Belova

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 9 декември.

Браян Адамс разплака феновете си в София

Канадският „разбивач на сърца“ Браян Адамс посети България за пореден път и не изневери на лиричния си стил и невероятното си човешко отношение към всички присъствали в зала Арена София. Място в нея почти нямаше, защото да видят любимеца си там бяха малки и големи, майки и бащи с децата си и с техните баби и дядовци, както и много чужденци, дошли специално за спектакъла в София.

Депутатът Николай Алгафари стана татко на момиченце

Депутатът от ГЕРБ Николай Алгафари стана татко на момиченце, а звездните му родители Мадлен и Нидал вече са баба и дядо. Благата вест съобщи известният психоаналитик Мадлен Алгафари във фейсбук. Снощи в столична се е родила Амая - 3кг, 49 см! 

Общински съветници от София стро осъдиха насилието срещу Иван Алексиев

Общинските съветници от Местна коалиция "БСП за България" изразиха надежда също така, че отговорните институции ще предприемат необходимите мерки, за да не се повтарят такива посегателства върху личността на нито един български гражданин.

Шофьор на 3 дни помете паркирана кола и колчета в Овча купел

В Катастрофи в София собственичката на блъсната паркирана кола, разказа, че тя е извикала полиция и разполага с видео на катастрофата. Пробите на алкохол и наркотици на младия шофьор са отрицателни, но имал кижка от 3 дни. "Най-лошото е, че ако водачът на автобус не беше скочил на спирачките, този състезател щеше да отнесе и автобус 11", коментира в Катастрофи в София друг очевидец на катастрофата.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 5 май 2024 г....

Времето на 5 май 2024 г. Затопляне на времето днес в София. Сутринта е около 5 градуса, но максималната температура ще ...

Прочети още keyboard_arrow_right