Времето и предстоящите събития на 1 май 2019 г. в София

времето и предстоящите събития на 1 май

Снимка: Столица.bg

Времето на 1 май

През днешния ден облачността ще е променлива. В следобедните часове на някои места ще превали и прегърми. Минималните температури ще са около 6 градуса, а максималните ще стигнат до 23 градуса, съобщава prognozata.bg.


Предстоящи събития за 1 май


10.00 часа. Всеки, които иска да помага с добра енергия на свои близки и познати, може да се запише за безплатното обучение за Доброволци на съзнанието по Рене Мей. Мястото е улица "Дунав" 43, партер, зала "Дунав". Тънкостите на обучението ще ви покаже инструкторът Йорданка Янкулова. Тя е един от първите доброволци в България, даряващи практики. Символичната такса за събитието е 5 лева.

10.00 часа. Пътешествие в света на чувствата и себепознанието предлага събитието "Кой цвят съм днес?". Това е комбинация от дизайнерски календар за 2019 година, който всеки сам може да създаде и курс за по-дълбоко свързване и осъзнаване на собствените ни чувства. Такса за участие 90 лева. Тя се плаща еднократно и важи за цялата година. Двигатели на проявата са Емилия Илиева- Крайнова и Мира Пъдевска. А мястото на срещата е улица "Бигла" 44.

10.30 часа. Студентите от УНСС, на които предстои да заминават в чужбина по програма "Еразъм", могат да получат съвети как да са успешни преди и по време на това велико приключение в живота им. Място на събитието зала 2029 на УНСС. Проявата е само за студенти на университета.

11.00 часа Световният мюзикъл - „МAMMA MIA!“ се завръща отново у нас, представен от Софийската опера и балет. Второто представление е в 19 часа

11.00 часа Начало на своя митинг-шествие по случай Деня на труда и международната работническа солидарност на пл. „Св. Александър Невски“ дава БСП. С проявата "БСП за България" ще открие и предизборната си кампания за предстоящите евроизбори.

17.00 часа. Искате ли да събудите скрития художник във вас? Или бленувате да усетите красотата на забързания град. Отидете в бутиковото ателие на София L’ Artistique Paint Atelier и може да намерите и двете неща. В Младост 1, бул.Андрей Ляпчев 71, етаж 3 художничка ще ви помага през целия процес на създаване на вашия шедьовър. Цената е 35 лева, като всички необходими материали са включени в цената.

19.00 часа Психодрама институт Д.Е.А. – София член на Федерацията на европейските обучителни организации по психодрама набира членове на нова гупа по психодрама за собствен опит с водещи Петър Цикалов и Елена Евстатиева. Мястото, на което се набират новите членове, е улица "Цар Симеон" 123.

20.00 часа Последен ден, в който учениците от училище "Едно" могат да пробват силите си в конкурса по творческо писане. Темата е "България е...", а жанровете са поезия, кратък разказ, есе. Краткият разказ и есето трябва да са максимум три страници. Победителите ще бъдат обявени на 24 май.

20.00 часа Беатрис Благоева и Никол Султанова представят спектакъла "От•чая•ни•е", вдъхновен от творчеството на Жан Жьоне. Режисьор е Магдалена Славчева, сценична адаптация на текст-Теодора Георгиева. Място на събитието улица "Г.С.Раковски" 149.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 26 април 2024 г....

Времето на 26 април 2024г.: В петък ще е значително по-топло и с повече слънчеви часове. В следобедните часове в планин...

Прочети още keyboard_arrow_right