Времето и предстоящите събития на 11 януари 2023 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 11 явуари 2023 г. :

Днес в столицата ще остане предимно облачно, с валежи от дъжд и мокър сняг, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Привечер валежите ще отслабват и постепенно ще спират. Ще духа слаб, до умерен, вятър от север-северозапад, атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде значително по-високо от средното за месеца. Минималната температура в София ще е около -1, а максималната ще достигне до 6 градуса.

Предстоящи събития :

9:30 ч. В Зала 1, ет. 2, ул. „Московска“ №33, както и на страницата на СОС във Facebook ще се проведе извънредно заседание на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към СОС.

10:00 ч. В Зала № 1, ет. 2 в сградата на ул. Московска 33 ще се проведе заседание на Комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика към Столичен общински съвет.

12:00 ч. В Зала 2 на ул. Московска 33, както и на страницата на СОС във Facebook, ще се проведе заседание на ПК по здравеопазване и социална политика към СОС.

14:30 ч. Извънредно заседание на парламентарната Комисия по транспорт и съобщения ще изслуша служебния министър на транспорта Христо Алексиев във връзка със зачестилите случаи на запалени локомотиви.

19:00 ч. В Централния военен клуб Камерният ансамбъл "Софийски солисти" ще изнесе първия си концерт за годината. В програмата под диригентството на Константин Добройков ще бъдат изпълнени творби на Паганини, Менделсон и Чайковски.

В клуб „Библиотека“ ще се състои премиерата на книгата „Диалози“ на Ивайло Цветков-Нойзи. Книгата съдържа 27 прозрения и пророчества, хумор и сатира, предложения, позиции и възгледи от достатъчно представителна извадка на най-умните българи: Алек Попов, Александър Кьосев, Андрей Райчев, Бойко Василев, Галин Стоев, Георги Господинов, Георги Каприев, Георги Лозанов, Георги Тенев, Денис Ризов, Димитър Стоянович, Иван Кръстев, Иван Ланджев, Ицо Хазарта, Камен Донев, Коста Костов, Любослава Русева, Милко Лазаров, Нели Огнянова, Стоян Радев, Теди Москов, Теодор Ушев, Теодора Димова, Тони Николов, Харалан Александров, Явор Гърдев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 25 април 2024 г....

Времето на 25 април 2024 г.: Жълт код за опасно време е обявен за София и областта в четвъртък. Очакват се интензивни в...

Прочети още keyboard_arrow_right