Времето и предстоящите събития на 11 юни 2019 г. в София

сутрешен обзор на събитията

Снимка: Столица.bg

Времето на 11 юни
Максималните температури ще са между 25° и 30°. Вятърът ще бъде слаб до умерен север-североизточен. На някои места ще има валежи, придружени с гръмотевици, съобщава prognozata.bg

Предстоящи събития за 11 юни

9.00 часа Работилница: Музикален изобретател на китара. В "Университет за деца" ще се проведе целодневна работилница "Музикален изобретател на китара", предназначена за ученици от 2. до 4. клас. По време на работилницата децата ще се запознаят с основните физични закони и явления, които действат при създаването на музика. Ще изработят свои собствени струнни музикални инструменти тип китара, които ще украсят и настроят.Заниманията ще се проведат на ул. "Марин Дринов" 18, вх. "А", ет.2

9.00 часа Делото за организиране и ръководене на престъпна група срещу Гриша Г., Данаил Г., Емилия С., Ивайло Т., Камелия М., Милко Д., Милко Т., Тодор С., Ичко Л. и Красимира Г. ще гледа 12 състав на Специализирания наказателен съд.

9.00 часа Производство за определяне на общо наказание по чл. 23- 27 НК срещу Васил Г. ще гледа 22 състав на Специализирания наказателен съд.

9.30 часа Семинар "Търговски умения, процеси и комуникация". Място на провеждане- бул. Цар Борис ІІІ №85, офисът на уеб агенция ABC Design & Communication.

9.30 часа Заседание на Съдийската колегия на ВСС ще се проведе в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф“ № 12.

10.00 часа Новото издание на Клуб Investor „Банки и финанси“ ще се проведе в Best Western Plus Hotel Expo Sofia.Събитието ще открие подуправителят на БНБ Калин Христов, който ще коментира последствията от икономиките на ЕС за паричната политика и банките.

10.00 часа Делото срещу Ясен Хедеяр, подсъдим за убийството в кв. „Хиподрума“, ще гледа 15 състав на Софийския градски съд.

10.00 часа Квалифицирани състави на изнудване срещу Лъчезар Я. и Габриел П. ще разгледа 3 състав на Специализирания наказателен съд.

10.30 часа Делото за екстрадиция на Илхан К. ще разгледа 4 състав на Софийски апелативен съд.

11.00 часа Информационен ден на Сдружението за модерна търговия (СМТ) на тема „Какви промени в трудовото законодателство ще направят икономиката по-ефективна?“ ще се проведе в Литературен клуб „Перото“ в НДК.

11.00 часа Пресконференция на тема „Подобряване на българо-сръбската туристическа оферта и засилване на междукултурния диалог в посока осъществяване на устойчиво развитие на туризма“ ще се проведе в Национален пресклуб БТА.

11.00 часа Представяне на Стъпка 5 от Визия за София ще се състои в Sofia Lab на ул. „Сердика“. Ще участват председателят на СОС Елен Герждиков и Любо Георгиев, ръководител на проекта.

11.00 часа Експертната дискусия: Цена „Задължения към обществото“ и пазарни прогнози за следващия ценови период, част от поредицата Energy Managers’ Forum, ще се проведе в София Хотел Балкан, зала „Сердика“.

12.00 часа Национално сдружение на кабелните оператори „Клуб 2000“ ще даде пресконференция на тема "Търговската война в сектора и възможността държавата да се намеси в нея" в Национален пресклуб БТА.

13.00 часа Пресконференция „Граждани срещу абсурдите в социалната политика” на група-инициатива „Граждани срещу стратегията за детето 2019- 2030 г.“ ще се състои в пресклуба на БТА.

13.30 часа Делото за участие в ръководството на престъпна организация или група срещу Светлин Д., Иван А., Николай С. и Паолина П. ще бъде разгледано от 13 състав на Специализирания наказателен съд.

14.00 часа Ученици ще представят киберфизични системи в образованието и обучението на деца със специфични потребности в заседателната зала на ИР – БАН (ул. „Акад. Георги Бончев“, бл. 1, ет. 3).

14.00 часа Делото срещу Христо Петров бивш управител на „Фонд научни изследвания“ за умишлена безстопанственост ще бъде гледано от 11 състав на Софийския градски съд.

15.00 часа Делото за участие в ръководството на престъпна организация или група срещу Божидар М ще разгледа 17 състав на Специализирания наказателен съд.

18.00 часа Среща-дискусия по повод на научната монография "Доктрината "Тръмп" срещу неолибералния глобализъм" ще се проведе в Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

18.30 часа Предизвикай себе си с Теодора Бакалова. Място- улица "Орфей" 5. Независимо дали сте собственик на квартална бакалия или интернет магазин, фабрика за маратонки или фитнес-клуб, всичките ви усилия и безсънните ви нощи, свързани с управлението на бизнеса, на практика се свеждат до отговорите на 3-те най-важни въпроса: 1.Генерирате ли печалба? 2.Как стои въпросът с кеш-а? 3.Умножаватели или прахосвате своето състояние?

19.00 часа Концерт в Католическата катедрала "Св. Йосиф", София.Ще бъдат изпълнени творби на Бах, Вивалди, Дебюси и др.

19.00 часа "Часът на вълците"- Последно за сезона в Младежки театър "Николай Бинев", сцена Бергман.

Още интересни събития от днешния ден може да намерите - ТУК

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 32 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 152 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 7 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 7 май. Война за паркоместа: Стреляха по ...

Прочети още keyboard_arrow_right