Времето и предстоящите събития на 5 април 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 5 април 2022 г. :

Днес в София ще преобладава слънчево време. Вятърът ще стихне и ще е слаб до умерен от североизток. Минималната температура в столицата ще бъде около 1 градус, а максималната ще достигне до 14-15 градуса. Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде малко по-ниско от средното за месеца.

Предстоящи събития :

9.00 часа Пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ държавният глава Румен Радев ще посрещне президента на Република Албания Илир Мета с официална церемония.

10.00 часа В Националния пресклуб на Българската телеграфна агенция (БТА) на пресконференция ще бъдат представени резултатите от национално представително социологическо проучване на тема "Обществени
нагласи към антисемитизма и езика на омразата в България".

10.00 часа В района на дейност на ТП „ДГС София” ще се проведе инициатива по залесяване в държавни горски територии, пострадали от биотични фактори. В рамките на инициативата ще бъде извършена почвоподготовка и залесяване с едногодишни черборови контейнерни фиданки и/или цер в землището на с. Локорско.

10.00 часа В зала № 1, ет. 2, ул. "Московска" № 33 и на живо във Facebook страницата на СОС ще се проведе заседание на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие.

11.00 часа В зала № 1, ет. 2, ул. "Московска" № 33 и на живо във Facebook страницата на СОС ще се проведе заседание на Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичен общински съвет.

13.00 часа В сградата на СО на ул. "Московска" 33 и на Facebook страницата на СОС постоянната комисия по финанси и бюджет към Столичния общински съвет ще проведе заседание.

15.00 часа В националния пресклуб на БТА в София ще се проведе пресконференция на Възраждане - София във връзка с решенията, които Общините е необходимо да вземат, за да обхванат бежанския поток от Украйна.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 3 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 3 май. Одобрен е служебен проект за разд...

Прочети още keyboard_arrow_right