Времето и предстоящите събития в София на 10 октомври 2023 г.

Времето и предстоящите събития в София на 10 октомври 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 10 октомври 2023 г.

Облачно, но малко по-топло от вчера ще е времето в столицата и днес.

Сутринта термометрите ще показват около 14-15 градуса. По-късно през деня максималните температури ще достигна до 20-21 градуса.

През целия ден небето над София ще бъде с разкъсана облачност, в следобедните часове са възможни краткотрайни превалявания от дъжд.

Ще духа слаб до умерен северозападен вятър.

Повече за прогнозата на времето можете да научите на Prognozata.bg


Предстоящи събития:

11:00 ч. Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков ще се срещнат с читалищни дейци в Народно читалище „Аура“.

11:00 ч. Пресконференция на тема: „На кого служи манипулацията за качеството на българското сирене?“ ще се проведе в Национален пресклуб на БТА – София.

12:00 ч. Столична община и „Метрополитен” ЕАД  ще направят официална първа копка на новата метростанция. Церемонията ще се проведе на площадката над пътния тунел на бул. „Панчо Владигеров”, западно от жп линията София-Волуяк.

14:00 ч. Екипът на местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София)” ще проведе дискусия за проблемите и решенията на тема “Мръсният въздух в София”. В нея ще участват кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, както и експерти от коалицията, работещи по темата. Срещата ще се състои на бул. “Черни връх” №47, Creativity Room Puzl Coworking Space.

18:00 ч. Кандидатът за кмет на район „Връбница“ Венера Калева, кандидатът за кмет на с. Волуяк Ангел Димитров и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в с. Волуяк.

18:00 ч. Кандидатът за кмет на район „Възражадане“ арх. Венцислав Йочколовски и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Зона Б-18.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 2 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 2 май. Оранжев код за интензивни валежи ...

Прочети още keyboard_arrow_right