Времето и предстоящите събития за 19 януари 2022г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 19 януари 2022г.:

Днес в София ще е предимно слънчево. Вятърът ще утихне и температурите ще са от -4 до 2 градуса. По-късно през деня вятърът ще се ориентира от югозапад. В планината също ще бъде слънчево, с температури на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра - около минус 5°. Снежната покривка на Витоша е около 1000 см.

Предстоящи събития:

Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика към Столичен общински съвет ще проведе онлайн заседание от 9.30 часа. Заседанието ще се осъществи чрез платформата "CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще положат клетва пред Народното събрание за втория си мандат на тържествена церемония от 10.00 часа днес, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Нагово светейшество патриарх Неофит ще посрещне президента и вицепрезидента в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в 11.00 часа. Ще бъде отслужен тържествен молебен по случай встъпването им в длъжност.

Промяната в архитектурно-строителния сектор, приоритетите в сектора от гледна точка на професионалните организации и позицията на бранша относно политиките в отрасъла, договорени в коалиционното споразумение са темите на пресконференция, която ще започне в националния пресклуб на БТА от 11.00 часа. Организатор е координационният съвет на браншовите организации в устройственото планиране, инвестиционното проектиране и строителството.

Комисията по местно самоуправление и нормативна уредба към Столичен общински съвет ще проведе онлайн заседание от 16.00 часа. Заседанието ще се осъществи чрез платформата "CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 25 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 април. Благовест Георгиев остава неза...

Прочети още keyboard_arrow_right