Времето и предстоящите събития за 5 ноември 2021г.

-

Снимка: Stolica.bg

Времето за 5 ноември 2021г.

Ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. В западната част на Дунавската равнина и в Горнотракийската низина след полунощ и преди обяд ще има по-значителна ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад, с който ще се затопли още. Максималните температури в София ще достигнат до 22 градуса към 16 ч. Вероятността за валежи е малка.

Предстоящи събития:

От 8.30 ч. в страницата на Министерския съвет във „Фейсбук“ министърът на правосъдието Иван Демерджиев ще отговаря на въпроси на граждани.

От 10.00 ч. в БТА Българският институт за правни инициативи организира пресконференция.

От 12.00 ч. на паркинга до сградата на районната администрация в район „Красна поляна“ зам.-кметът по екология Десислава Билева ще направи проверка на място за събирането на излезли от употреба стари автомобилни гуми.

От 11.30 ч. в ГДНП ще се проведе пресконференция за резултатите от проверката за строителството на автомагистрала "Хемус", в която ще участва министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

От 14.00 ч. в Гранитната зала в Министерски съвет министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров и екипът му ще проведат среща с представители на Обществения съвет, създаден с цел повишаване на
обществената информираност за ползите от ваксините.

От 16.00 в зала СОХО и онлайн в каналите в социалните медии на Антикорупционния фонд ще се проведе лекция на холандския разследващ журналист Питър ван Хаус.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 25 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 април. Благовест Георгиев остава неза...

Прочети още keyboard_arrow_right