Мултифункционалната платформа на открито на НДК побира 1100 човека

Мултифункционалната платформа на открито на НДК побира 1100 човека

Снимка: Орлин Огнянов, НДК

Мултифункционалната платформа на открито на НДК- А6 вече функционира и бе представена пред клиенти, приятели и партньори. 
 
Съоръжението се простира на 1200 кв. м. пред вход А6 в парка зад НДК. Пространството е покрито, за да е независимо от атмосферните условия, разполага с перфектно оборудвана сцена с размери 18 х 8 м. и побира 1 100 човека.
 
Събитието обаче спази всички противоепидемични изисквания, капацитетът не надхвърли 50% според действащите разпоредби за събития на открито.
 
 
Платформа А6 е партньорски проект, който е съвместно дело на НДК, Joker Media Rental и Right Rental. „За нас Платформа А6 е само началото на сериозна трансформация на цялостната дейност на НДК, който трябва да се пригоди към новите реалности, причинени от covid-19, но и да запази контакта си с артистичната общност, със своите клиенти и най-вече със своята публика“, казва председателят на Съвета на директорите на НДК Борисав Велков.
 
„Вярваме, че Платформа А6 ще се превърне в новото притегателно място на София това лято. Хората са жадни за общуване, артистите са жадни за нови възможности, а чрез Платформа А6 ние отговаряме и на новите предизвикателства пред събитийния бизнес“, казва на свой ред Иван Градинаров от Joker Media Rental.
 
Александър Ковачев от Right Rental е убеден, че обединяването на усилията на частни компании и институции от типа на НДК показва верният път за преодоляване на кризата, причинена от covid-19. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Жена премести кофа за боклук, за да паркира, и получи глоба...

Жена реши да премести контейнер за смет, за да си освободи място за паркиране. Но получи глоба от екип на Столичен инспе...

Прочети още keyboard_arrow_right