Техническият университет - София провежда отдалечен кандидатстудентски изпит по математика

Техническият университет - София провежда отдалечен кандидатстудентски изпи

Снимка: ТУ-София

За първи път Техническият университет - София организира и ще проведе отдалечен кандидатстудентски изпит по математика на 28-ми март 2020 г. (събота). От учебното заведение реагират адекватно на сложните предизвикателства и осигурява съвременно решение на желаещите да покажат своите знания и да станат студенти.

Това е изцяло онлайн изпит и условията за провеждането му могат да се видят на сайта на университета. Важно е да се знае, че допуснатите до изпита трябва да имат отдалечен достъп чрез непрекъсната интернет връзка до компютърна конфигурация с налични и работещи, видео-камера и микрофон.

Преди това кандидат - студентите трябва да са дали съгласие за приемане на условията за провеждане на изпита. Обявяването на резултатите с точките ще се извърши автоматично след приключване на изпитния процес.

"В сегашната епидемична ситуация отдалеченият конкурсен изпит е най-добрият вариант за всички", казват от ТУ-София. На кандидат-студентския онлайн изпит могат да се явят само подалите заявление пак по електронен път.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Красиви снежни сърца и подкрепа за лекарите от "Александровска"...

С тайно любовно послание осъмна дворът на Александровска болница рано тази сутрин. Анонимен доброжелател е нарисувал сър...

Прочети още keyboard_arrow_right