Отпечатиха допълнителен тираж на "Залогът" на председателя на СОС Георги Георгиев

Отпечатиха допълнителен тираж на "Залогът" на председателя на СОС Георги Г

Снимка: Facebook

Първа и единствена засега книга на председателя на СОС Георги Георгиев се радва на допълнителен тираж. Отпечатването на специализирана книга е рядкост, но "Залаготъ" може да се похвали с успеха си.

В авторския труд Георги Георгиев, юрист и преподавател в "Юридическия факултет" на СУ "Св. Климент Охридски", е изследвал детайли на Тръговското право и влиянието им. Всъщност това е дисертацията му, която защитава и ставар доктор. Върху книгата работи при престоя си в Оксфорд.

Самият той бе изненадан когато при дебюта "Залогът" бе разграбен и се наложи допълнително отпечатване.

"Чудите се какво да четете през лятната ваканция? Това съобщение НЕ е за вас! След изчерпване на тиража на книгата ми, вече сме готови с допълнителния печат и можете отново да я намерите в книжарниците и на https://www.ciela.com/zalogat-na-targovsko-predpriyatie.html
Ако сте юрист с проблеми със съня - тази книга е за вас, успешно приспиваше автора неведнъж.
Ако в жегите искате да подпрете прозореца с нещо солидно - това издание върши перфектна работа, изчислили сме обема спрямо стандартен прозорец.
Още си мисля, че най-хубавото в нея са дизайнът на корицата (страхотна работа на Elitsa Tomanova) и посвещенията в началото, но ако пък толкова искате да ме оборите и да научите повече за най-модерното обезпечение за кредитиране на бизнеса, възникнало в Обединеното Кралство по време на Априлското въстание и извървяло дълъг път до днес - давайте, трошете си главите ?
p.s. Сега сериозно - още веднъж благодаря за бележките по ръкописа на научния ми ръководител доц. Анета Антонова и на страхотните ми колеги от катедрата по Гражданскоправни науки на Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" ас. Александър Кацарски, проф. Ангел Калайджиев, доц. Траян Конов, доц. Таня Бузева.
Задължен съм също и на отговорния редактор в секция "Право" на "Сиела" - Борислав Мънзов и на Мария Бончева, за това че превърнаха изписания поток на съзнанието ми в четим текст.", написа Георгиев във фейсбук.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

От Княжевецъ: Тука има ледени висулки, тука нема трамвай...

Изборите минаха, има нови управляващи в София - нов кмет, нови районни кметове и в район Витоша също, а в Княжево продъл...

Прочети още keyboard_arrow_right