"Софпроект" удължи срока за предложения по заданието за Централната баня

"Софпроект" удължи срока за предложения по заданието за Централната баня

Снимка: Софпроект

Коментари, предложения и мнения се приемат до 12 април т. г.

"Софпроект" удължи срока за събиране на предложения по заданието за отворена покана за концепция за развитието на северното и източно крило на Централната минерална баня. Мнения и коментари могат да се изпращат на open-call@sofproect.com до 12 април включително. Предишният срок бе до 9 април, уточниха от общинското предприятие.

Проектът за заданието е на публикувано на сайта на "Софпроект". Там е публикуван и списък с получените препоръки по документа. Списъкът се актуализира постоянно, като в него се допълват новопостъпилите въпроси и мнения по заданието, придружени с отговори и коментари от екипа, изготвил заданието.

До момента са събрани над 60 на брой предложения, като в тях се включват получените по време на онлайн представянето на заданието на 26 март. Събраните препоръки ще послужат за финализиране на документа и в края на април се предвижда да бъде обявена и самата отворена покана.

На 26 март се проведе онлайн представяне на заданието, като аудиторията имаше възможност да задава въпроси и да отправя предложения на живо. Презентацията на документа предизвика оживена дискусия, в която бяха обсъдени редица въпроси, свързани с провеждането на процеса, изискванията към участниците, критериите за оценка, изборът на жури и очакваните резултати.

Видео и аудио запис от онлайн събитието са на сайта на "Софпроект".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 8-12 юни...

ЧЕЗ Разпределение България продължава да съобразява планираните ремонти с нуждите на клиентите и след отмяна на извънред...

Прочети още keyboard_arrow_right