Спират водата в Драгалевци, в.з. Градоман и с. Кубратово

Спират водата в Драгалевци, в.з. Градоман и с. Кубратово

Снимка: Столица.bg

Планови ремонти на „Софийска вода“ в четвъртък, 27 май, ще наложат спирането на водата в някои столични райони.

Във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 07:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Крайречна“, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“ и ул. „Мавровец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“  на кръстовището с ул. „Нарцис“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“, в.з. „Градоман“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Градоман и в.з. Банкя - ул. „Цар Симеон“ от ул. „Рила“ до ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Кукувица“, ул. “Искра“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“ и ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: в.з. Градоман - на площада.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод в с. Кубратово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Железопътна“ и ул. „През линията“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Кирил Христов“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Спират водата в „Лагера“ и „Христо Ботев“...

Планови ремонти на „Софийска вода“ в четвъртък, 17 юни, ще наложат спирането на водата в някои столични райо...

Прочети още keyboard_arrow_right