Лекция за Българската фондова борса в НБУ в София

Лекция за Българската фондова борса в НБУ в София

Снимка: Столица.bg

Открита лекция „Българска фондова борса“ на 27 ноември

На 27 ноември от 9.30 ч. ще се състои открита лекция „Българска фондова борса“ в НБУ. Организатор е департамент „Икономика“, съобщиха от университета.

Събитието ще се проведе в Корпус 1, Зала 313 на НБУ, с лектор доц. д-р Маню Моравенов – изпълнителен директор на БФБ. Доц. д-р Моравенов е изпълнителен директор на Българската фондова борса. Професионален член е на RICS (Кралския институт на лицензираните оценители и консултанти при инвестиции в недвижими имоти).

Маню Моравенов има над 20 годишен опит в сферите на финансите и инвестициите, пазара на недвижими имоти и капиталовите пазари. Той е заемал и продължава да заема ръководни длъжности, както в частни компании (инвестиции в недвижими имоти, финансовото посредничество и консултантски услуги), така и в институциите и неправителствените организации на българския капиталов и инвестиционен пазар. През последните години е ангажиран активно в управлението на кредитния портфейл и кредитоспособността на компаниите, както и ръководенето  на процесите при различните източници на финансиране като: IPO-та и капиталово финансиране, емитиране на облигации, корпоративни заеми и банково финансиране.

Д-р Моравенов е един от авторите на Националния кодекс за корпоративно управление и е играл активна роля в създаването на законодателството, и на инфраструктурата на регулираните капиталови пазари в България. Той е преминал множествено специализации и е участвал в редица международни конференции, свързани с проблемите на капиталовите пазари и инвестициите в Токио, Бостън, Ню Йорк, Виена, Истанбул, Вилнюс, Будапеща, Прага, Мюнхен и Люксембург.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Студентка на УНСС в София е победител в конкурс на МОСВ...

Габриела Методиева, специалност „Икономика с чуждоезиково обучение“ е победител в конкурса за студенти с вис...

Прочети още keyboard_arrow_right