13-годишната самбистка Ели се нуждае от подкрепа за операция и рехабилитация

13-годишната самбистка Ели се нуждае от подкрепа за операция и рехабилитаци

Снимка: Фейсбук

"За нашата родина, за нашите деца" пускат на търг фланелка с автограф на златната Ивет Горанова, средствата са за лечението на самбистката от Ихтиман

От подкрепа се нуждае 13-годишната Ели Лозанова от Ихтиман, която получи тежка травма по време на състезание по самбо. Тийнейджърката е сред най-талантливите и надеждни млади спортисти на България, но сега трябва да премине през сериозно изпитание, за да продължи.

Травмата на Ели е на гръбначния стълб и трябва да се направи операция, а след това и дълга рехабилитация, за да се възстанови напълно. За да помогнат на переспективната състезателка по самбо, фейсбук гурпата "За нашата родина, за нашите деца" организира онлайн търг. В него ще се наддава за фланелка на олимпийската шампионка по карате от Токио Ивет Горанова, която за пореден път се включва в благотворителна кампания за лечение на дете.

Събраните средства са за лечението на Ели. "Благодарим на Ивет Горанов от сърце и се надяваме да бъде пример на българските спортисти", казват организаторите на търга, който приключва на 17 февурари в 19:48 часа.

Нека помогнем на Ели в този труден момент от нейния живот!

Ето и банковата сметка за лечението на Ели:

BG95UNCR96600014441106
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Мариела Лозанова( Майка на Ели)

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right