Купата на Sofia Open среща феновете в събота

Купата на Sofia Open среща феновете в събота

Снимка: Sofia Open'23

"Купата среща феновете“ в сърцето на столицата на специално събитие, което съпътства старта на Sofia Open 2023. За пръв път в историята на надпреварата организаторите предоставят възможност почитателите на тениса и не само, да се докоснат до трофея, който ще завоюва точно седмица по-късно новият победител на надпреварата от категория ATP 250.

В събота (4 ноември) от 12.30 часа на бул. „Витоша“ (пешеходна част при паметника на Алеко Константинов) трофеят ще бъде достъпен за среща и снимки. Придружители на купата ще бъдат българските национали Димитър Кузманов и Александър Лазаров, както и турнирният директор Орлин Станойчев.

Подобна среща между купата и феновете досега не е била осъществявана, защото привилегия да се докоснат до нея са имали единствено и само шампионите на Sofia Open след оспорвани едноседмични битки.

Всички желаещи ще могат също така да вземат автограф от присъстващите.
При лоши метеорологични условия срещата ще бъде удължена до 14 часа. Време е завесата да бъде вдигната, а верният фен на Sofia Open да получи възможност да се докосне до отличието, което са преследвали през годините редица световни тенис звезди.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

В НСА дариха Александър Везенков с "Малкия принци", той върна жес......

Баскетболната звезда Александър Везенков получи подарък - шедьовъра "Малкия принц", от ректора на НСА при срещата им в С...

Прочети още keyboard_arrow_right